30. maj 2004 10:30
danes je moj vitaminski dan. včeraj sem ga prvič kiksnila od kar sem na dieti - sem vedela, da to ne bo šlo, da hodim na kosilo k mami medtem ko sem na dieti. tak da sem na oh dan pojedla kurjo juhico z palačinkami. auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu boli, kakšen kisk, pol še pa kavica z mlekom. amapk moji mami ne morš pametno razložit kaka dieta je to. p asej vseeno no, danes se bom sčistila, da ga spet ne polomim dalje. stopila sem na tehtnico: - 3 kg, v 3 ciklih, se pravi 12 dni (danes je 12 dan). upam, da se ne bo ustavilo, oz. če se bo, naj se tam nekje, ko bom na želenem :). damjana2 kerakoli poceni krema ti bo pomagal proti celulitu, le da si dobro masiraš telo!!!! tile produkti mogoče res pomagajo - ampak tako zelo pa spet ne. jaz sem kupila od nivee obično kremo za telo, tole z Q10, pa je čist ok. zdej pa probavam od dovea tole ta novo in od garniera body tonic za suho kožo. res pa je, da nimam nekih ekstremnih problemov s celulitom. vsako leto ga lepo sčistim s postom in hektolitri vode pred poletjem. poleti ga skorajda ni (na oko pa itak ni viden nikoli). lepo maži 2 krat na dan pa bo ok. men je bla edina taka krema, ki je pomagala, od l"oreala perfect slim. ampak če ne boste migale ne bo nobena krema pomagala. damiana, 10 minut na stepperju je ok, ampak poskušaj še več. tako se telo dobro prekrvavi in tud celulit gre počasi bye bye, samo pij ogromno, ogromno tekočine - pa ananas jej, tale ga odplavlja ko šus.
takole, jaz bom danes za zajtrk jedla pomaranče, za kosilo veliko skledo solate s paradižnikom, pol malo borovnic, za večerjo pa kak kivi po mojem :). in hektoliter vode!
POGUMNO NAPREJ, tud ko se teža ustavi!!