26. maj 2004 18:26
tigrolina, naročiš jo lahko na telef. št. (ne vem je točno) na mojplanet.com, tam jo boš našla. če ti pa povem po pravici - ne rabiš je - tukaj ti bodo dale punce tok idej kaj naj ješ, pa ker lahko ene stvari ješ vsaki 4 dan, ti sploh ne bo hudega, kaj bi naj jedla. damjana, se pregrešimo ja, valda, sej nismo stroji :). predvsem se mi zdi, da vse grešimo na kakih zabavah z kozarčkom, dvemi, tremi...vina ali česa drugega...pa veliko punc pravi, da se pregreši ko imajo krizo. jaz o tem še nič ne vem, ker sem šele 8 dan na dieti, pa še ne vem, kaj je to. predvidevam, da to, da se ti živalsko zlušta zmešat OH in B, ala pa kaj podobnega :) - meni se bo to zgodilo pri musaki...
tigrolina, pij veliko vode (jaz jo 2-3 litre, pa še več bi je mogla), astriktno se drži diete, al pa se je vsaj poskušaj čim bolj natančno...punce se več ali manj ne držijo pravila, da naj bi za večerjo jedel enako kot za kosilo samo pol manj in brez kruha. jaz se držim tega, ampak jaz doma vsak dan kuham, tako, da mi ni problem kuhat večje porcije, pa jo zvečer pogrejem. koliko mi je znano, pa jih večina dela in je zunaj, to je pa že pol težje izvesti. uporabljaj kako dobro kremo za telo, da koži povrneš prožnost pri izgubi teže (nobena ne želi razvlečene kože, kaj?) in tudi telovadi. dovolj je že kak pretečen kilometer, odkolesarjen ali pa odrolan, jaz pa še malo uteži uporabim zvečer. pa so rezultati zagotovljeni. predvsem se pa ne tehtaj vsak dan. zadaj si, da se lahko samo 1x na teden ali na 10 dni, tako ne boš štela teh gramov vsak dan, pa še bolj boš mela motivacijo, če boš videla, da je po 10 dneh res nekaj šlo dol! in ne obupaj, če se ti bo teža vstavila. vsaki se, vsaj tako se mi zdi, da so vse pisale o tem...mene je tud tega strah, da ne obupam potem, ampak potem bom prišla sem pa malo prebrala pa bo spet ok!
damjana, moj rezultata je po 4 dneh -1.5 kile in nekaj centimetrov tu in tam...veliko pa jih ima odlične rezultate, čeprav se niso striktno držale navodil. odvisno je tud koliko kil skušaš izgubit. moj cilj je nekje 8, da pridem na idealno težo, tako, da po mojem, če nimaš veliko za shujhšat je 5.5 odličen rezultat. bolje je počasi izgubljat težo po mojem, če ne drugače za to, ker ne izgubljaš mišične mase. ne vem več katera punca je po 90 dneh izgubila 22 kg. svaka ji čast. čestitam pa tudi vsem, ki so izgubile manj - treba je namreč veliko volje, da to dieto izpelješ - tako kot pač vsako!
le tako naprej in veliko uspehov!!!
Sporočilo je spremenil(a) aisha3012 dne 26. maj 2004 18:29:36