31. mar 2004 15:31
ŽIVJO KATJA S. TUDI ZAME JE DANES PETI DAN IN SE NISEM PRAV NIČ PREGREŠILA. KAKO SE TI ZDI TA DIETA??
31. mar 2004 15:31
ŽIVJO KATJA S. TUDI ZAME JE DANES PETI DAN IN SE NISEM PRAV NIČ PREGREŠILA. KAKO SE TI ZDI TA DIETA??
31. mar 2004 16:58
Živijo sotrpinke! Jaz imam danes B dan in sem že včeraj pripravila sirov burek ( z izredno malo maščobe), danes je mama dodala samo še veliko skledo regratove solate in vam povem.... mljask.Požrli, ne samo pojedli. Ker sem si ga malo več privoščila, bom samo na vodi, zvečer pa kozarec mleka in spat. Zaradi okoliščin si ne morem vedno privoščit jedi po jedilniku (včasih kuha mama, včasih jaz), zato skušam primernu dnevu jesti in seveda kile ne letijo ravno dol.( do sedaj samo pet, pa sem že v drugem krogu). Noel, sem pa imela včeraj sadni dan in sem približno po receptu naredila jabolka z borovničevim pirejem. Jabolka (zrezana na krhlje) malo pokuhaš v 6 žicah vode, dodaš lahko cimetovo in vanilijevo skorjo in nageljnove žbice, ko so napol mehka, jih daš na krožnik in preliješ z borovnicami, ki si jih spasirala v pire. Zelo dobro, še moja devet mesecev stara punčka je jedla. Aja, pa jabolke preliješ s sokom ene limone ko se še dušijo.Poizkusi. LP Rmeli P.S: Še to, a ima kdo kakšno idejo, kaj bi pripravila že danes za jutri ko imam škrob? Vsaka ideja je dobrodošla. Hvala Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 31. mar 2004 17:01:43
31. mar 2004 18:37
Rmeli, kaj pa če bi probala tisti riž s kurkumo in curryjem in žafraniko, ki je danes objavljen med novimi recepti? Nov okus, pa bo riž bolj zanimiv. Sweetie
31. mar 2004 20:32
Zdravo Prvi sadni dan je uspešno za mano,upam da ste tudi ve uspešno zaključile svoje dneve.Sy če ti ni preteško pa napiši jaz sem pričela 28.03..Do konca je še dolga, a upam da nam bo vsem skupaj uspelo. Srečno BRANKA Sporočilo je spremenil(a) BRANKI dne 01. apr 2004 15:14:55
31. mar 2004 20:58
Pozdravljene sotrpinke! Čeprav vas spremljam ves čas, se prvič oglašam. Tudi sama se mučim z nekaj kg viška, ki bi jih rada zgubila. Preizkusila sem že vse možne diete, od točkovnih do Montignaca in naprej. Vendar nikoli nisem bila dovolj vstrajna. Sicer moram izgubiti "ubogih" 8 kg. To mi je dosedaj uspevalo samo z nesrečnimi jo-jo dietami, ki so učinkovite ampak kratkotrajne in skrajnje škodljive. Ker se tega zavedam, sem se odločila za spremembo prehranjevalnih navad. Pred kratkim sem kupila knjigo "Jedilniki za zdravo kombiniranje hrane", ki jo toplo priporočam in veliko uporabljam. Tudi tu so jedilniki razdeljeni na beljakovinske in ostale obroke. Zato se tudi zanimam za knjigo 90 - dnevne diete iz revije Rina. Ne bi pa želela kupovati dveh identičnih knjig, zato prosim tiste, ki jo že imate, če sporočite vtise, ki ste jih dobile o tej knjigi in koliko stane. Če niso isti recepti kot v moji, bi si kupila tudi to, čeprav grejo mojem možu že lasje pokonci od mojih knjig in dijet. Revež ima takšno "nesrečo", da več poje, manj ga je in ne more razumeti mojih muk. Želim vam še naprej veliko volje in uspehov. Lp, Keka
31. mar 2004 21:56
Okidoki: no, jst sm v 4 dneh zgubila 0,5 kg brez telovadbe (kar se ujema s tem, kar si rekla). Če bi vsak teden zgubila po 2 kg, me na koncu diete ne bi blo več Punce, fajn pomaga, če 30 - 15 minut pred kosilom ali večerjo popijete kozarec vode (medtem ko pripravljate kosilo). Do kosila se voda že absorbira. Pomaga, da je želodček pripravljen več sprejeti in nisi takoj potem žejen. Pa bolj lušno sit občutek je. LP, Sy p.s. Pišuka, nas je že 30! Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 31. mar 2004 22:12:43
31. mar 2004 23:04
Punce! Dajte malo pogledat v vaši knjižici, če kaj piše o sladki smetani - kam paše? Imam en recept za tiste, ki obožujete (obožujemo) ribe oz. losos. Ne vem, če sem ga že napisala, "Lososov file s kumarično prilogo" in je iz knjige Jedilniki za zdravo kombiniranje. V receptu sta poleg ribe in kumar tudi sladka smetana in smetanov jogurt. Knjiga je res super, čeprav piše na koncu vsakega recepta, koliko beljakovin, maščob in OH vsebuje, kar mene kar malo moti, ker obrok v poglavju "Beljakovinske glavne jedi" ne vsebuje le beljakovin ampak tudi OH, npr. 40 g beljakovin, 57 g maščob in 11 g OH. Lahko noč! Lp, Asja
1. apr 2004 6:51
Pozdravljene! Tudi jaz sem na dieti - in to odkar si pišem dneve 6 dan. Prej sem tudi pazla kaj jem skupaj , ampak se nisem točno držala . sedaj pa sem se odločla da se držim pravil, saj moram kar nekaj kil vrečt dol. Lep dan želim vsem anita tepešneznan uporabnik
1. apr 2004 7:48
Pozdravljena Stellina, jaz sem začela 22.3. in sem imela vmes že dva žura pa sem šla do danes 2 kg dol. in toliko energije kot jo pa dobivam na takih forumih pa še nikol nisem doživela. RES! Danes bo picica z zelenjavo in gobicami, do takrat pa Lepo bodite in veliko volje vam želim Katja
1. apr 2004 8:12
Sy, jaz sem začela 20.2. s 76 kg, danes jih imam 68,9. V začetku je šlo hitro, potem se je po vodnem dnevu malo ustavilo, zdaj se pa spet malo pozna. Pa še cca. -8 do -9 cm boki, prsa, pas, stegna -5cm. Asja, Sladka smetana je maščoba in je napisana pod nevtralna živila. V receptih je sicer ni, vendar, če daš druge maščobe manj, jo lahko uporabiš. Tudi kisla smetana, smetanova skuta, za jogurt ne vem. Jaz pijem kavo s smetano, ko grem včasih na expres. Vendar ne na sadni in vodni dan. Krka, Pred časom sem si malo pogledala knjigo o ločevanju živil in je vseeno malo drugačna od naše. Sedaj je cena Rinine cca 3.000, a notri so jedilniki, ki pomagajo še naprej in tudi našim dragim, če jim zraven dodamo še drugo prilogo. Tudi mojemu dam zraven, ker bolj je tak kot tvoj. Lp IrenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Rižek v poletni solati