Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

29. mar 2004 16:34

Jaz sem še med živimi, maaaaalce bolje mi je. Morda tudi zato, ker sem med vikendom veliko počivala in se sprehajala, bila lepo na zraku, na sončku. Se bom poskusila bolj disciplinirat, se manj sekirat v službi, bolje in dlje spat, tudi kaj konkretnega pojest (kolikor dieta dovoljuje). NE DAM SE!!! TanjaG.

Zvezdana  

član od: 20.1.2003

sporočila: 118

29. mar 2004 17:57

Pozdravljene!Tudi jaz še vztrajam,čeprav me vse bolj vleče pojest kaj prepovedanega.Danes je moj 18 dan in imam minus 7 kg.Na začetku so kile kar" letele" dol,sedaj pa tudi gredo bolj težko.

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

29. mar 2004 19:31

Živijo punce ! Vidim, da ste vztrajne in odločne, čeprav tu pa tam malo zagrešite - z mano vred! Jaz raje nič ne spečem doma, ker bi potem pojedla predno bi se ohladilo. Imam pa danes OH dan in sem si kupila dva krofa in sem jih že tudi zmazala.Zdaj pa samo še čokolado, pa veliko vode in upam, da večer ne bo predolgi. Namreč tole prestavljanje ure meni nikakor ne potegne. Bo verjetno trajalo, da bom prišla na ritem. Vidim, da svaljkov ne smemo, kaj pa pravite na skutine štruklje in če, na kateri dan ?! LP Rmeli

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

29. mar 2004 20:07

Mate čaj, ki naj bi pomagal pri hujšanju, lahko kupite tudi v filter vrečkah v trgovinah Sanolaborja!

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

29. mar 2004 21:05

Rmeli! Jaz bi skutine štruklje na OH dan namesto tortic. Žal. Notri imajo moko, jajca. Tudi jaz jih imam zelooo rada. Lp, Asja

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

29. mar 2004 22:24

Jst sm pa za večerjo pojedla 3 kose maminega štrudla (tudi štruklje bi uvrstila na OH večerjo). Njam!!! Včasih sem jih komot pojedla 5, danes mi je bilo na sredini tretjega za bruhat. Želodček se krči, da mi ne bo dovolil, da bi pojedla več kot smem. Do 14ih sem imela vodo, ker me je beljakovinski dan tako "zapacal", da me je včeraj cel dan želodec bolel. Spila sem pol litra zelenega čaja in pol litra navadne vode. Zdaj se počutim veliko bolje, če odmislim, da me še vedno štrudel tišči Ne vem pa, kaj naj naredim glede prebave, ki se je tako polenila, in to navkljub vsemu sadju in solatam. Grrrr!!! In tudi zeleni čaj nič ne hasne. Ne vem. ČIm manj prekrškov in veliko užitkov na tehtnici Sy

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

29. mar 2004 22:51

Sy! Si poskusila z Donatom na tešče? Mene je danes pognalo, da je skoraj školjko razneslo . Drugače imam tudi jaz malo težav s prebavo, nekaj dni ja, nekaj dni spet ne. Lp, Asja

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

30. mar 2004 7:42

Jutro punce! No, glede štrukljev ste pogruntale same, pri prebavi pa tudi meni ne kaže najbolje. Razmišljala sem takole; dopoldan jem sadje in pijem ogromno vode. Tisto, kar dobim, gre z vodo ven. Popoldan jem kosilo in večerjo, zjutraj na tešče popijem Donat, pa še vodo od suhega sadja. Včasih me požene, včasih ne. Jemo sedaj drugače, z novimi kombinacijami in telesu dovajamo v glavnem to, kar potrebuje, zato tudi iztrebljamo manj kot včasih. Prej je bilo meso, pa krompir, pa solata pa še poobedek, danes je samo meso pa solata. Evo, tako jaz razmišljam in se zaradi mojega ne... ne bom več toliko sekirala. Lp Irena

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

30. mar 2004 8:03

Dobro jutro moje sotrpinke! Danes je deseti dan moje diete! Ali se ne sliši lepo Sem kar presenečena da so mi uspeli prvi koraki, istočasno pa srečna, da je tako. Tudi jaz imam težave s prebavo. Začela sem domačim z jabolčnim kisom na tešče. Ali mislite, da je to v redu? Prosim za odgovor! LP Sporočilo je spremenil(a) debela dne 30. mar 2004 08:20:17

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

30. mar 2004 8:07

Ja, debela, v redu. V knjižici celo priporočajo na tešče jabolčni kis z medom in vodo. Pozabila sem napisat, da ga tudi jaz pijem, če ne pozabim zjutraj ob vseh Donatih, pa algah, pa vitaminih .... Lp Irena19

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti