Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

24. mar 2004 13:52

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam Okidoki. Povej, kako je kaj bilo? Še enkrat čestitke iz srca!!!!!!!!!!!!!!!!! Mega si!!!!

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

24. mar 2004 14:07

Lisička, mene je tud tko matralo dopoldne, da bi neki SLADKEGA! OH imam sele jutri. Ampak me je kar minilo in ne vem, kaj je bil vzrok: ali zeleni caj ali banana in cez pol ure 0,5 litra vode. Okidoki, cestitke!!! Najbrz je to en dober obcutek, a? Jst imam pa se 69 dni! Juhej, sej bomo zdrzali! LP vsem, Sy

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

24. mar 2004 14:54

Jaz sicer ne hujšam z vami, ker nimam potrpljenja za diete ( sicer bi pa rabla zgubit kake 3 kg, a na ta pravem mestu), a vas zelo zvesto spremljam. Čestitam Okidoki. Vsem ostalim pa želim enake uspehe. Še naprej lep dan vam želim Suzana

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

24. mar 2004 15:13

Najprej ČESTITKE Okidoki ! Za mano je en teden diete - torej danes 8.dan (vitaminski). Včeraj zvečer sem stopila na tehtnico in rezultati so taki: 2,8 kg manj, 3 cm manj v pasu, pa 3 cm v bokih, na nadlaketi 1 cm in na stegnih po 2 cm manj. TO JE NORO. Toliko in še več uspeha vsem ostalim !!! LP Anita

Zvezdana  

član od: 20.1.2003

sporočila: 118

24. mar 2004 15:45

Pozdravljene!Redno čitam ta forum in vam vsem,ki vstrajate držim palce.Pred časem sem že napisala sem,ma prvi strani foruma,da je moj mož s tole dijeto shujšal 30 kg.To je bilo pred dvema leti.Potem je začel normalno jesti in s časem tudi preveč.Tako se je kilo po kili spet zredil.Ker pa je imel težave z zdravljem,je moral spet shujšati,spet je s to dijeto shujšal teh 30 kg,in sedaj težo drži tako,da vedno pazi kaj je in k temu preživi vsak dan 1 uro na sobnem kolesu.Iz tega sledi,da tudi po koncu dijete ne morete jesti vsega kar si zaželite,vsaj ne v količinah,na katere ste bile navajene.Gre za to,da si tak način prehranjevanja vzamete za svojega in se tega držite kar se da. Nekje na prejšnjih straneh ste razpravljale o juhah.V tej dijeti je dovoljena juha samo 1.dan in to čista,brez vsakih zakuh. Jaz nisem od tistih,ki bi zdržala na dijetah,večktaz sem poskusila,pa hitro obupala.Sedaj sem z vami že 13 dni in imam -5 kg.Zelo mi pomagate indirektno.Vedno ko sem lačna si grem prečitat forum in dobim voljo nazaj.Hvala vam vsem in lep pozdrav Sporočilo je spremenil(a) Zvezdana dne 24. mar 2004 15:46:18

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

24. mar 2004 15:45

Wooo okidoki bravo !!!! Upam da bo tudi ostalim ratal zdržat do konca (vključno z mano :) ) in da se bomo pol vse lahko tako veselile :) V tem slabem vremenu še na rolerje ne morem, doma pa nimam ne orbitreka ne steperja :( Mislim da bom mogla moževo kartico vzet pa mal v šopping it :) Marjeta Žniderčič

-I-  

član od: 24.3.2004

sporočila: 1

24. mar 2004 15:59

Pozdravček vsem pridnim puncam:)) sem nova na forumu, saj ste tudi mene, z vašo dieto, uspele privabiti in tako danes tudi zame mineva (komaj) drugi dan. Imam par vprašanj, zaradi česar sem prebrala celotni forum pa tega nisem zasledila: 1.) sama bolujem za premajhnim delovanje ščitnice (hipotirozo-kronični tiroiditis Hashimoto). Zaradi tega sem se v zadnji letih zredila za cca 20 kg (79kg, višina 165cm, stara 23) ki sem jih poskusila odpraviti z raznimi dietami, stradanjem itd, vendar neuspešno. Odločila sem se, da poizkusim še tole : Ima morda katera podobne izkušnje ali kakšno vzpodbudno besedo za ta primer, da bo vsaj tokrat dieta kaj zalegla? 2.) pri tej dieti vedno "nekaj" ješ, pri meni pa je problem da je to zame količinsko preveč, saj sem praktično zaradi rastočih kg, prenehala jesti in sem jedla samo še enkrat na dan, kar zopet vem da je napačno. Povedati hočem to, da imam vedno občutek sitosti in da prav dvomim da se bo na tehtnici kaj poznalo...se mi zdi da bi bil to pravi čudež :(( Lep dan vam želim, -I-

lana  

član od: 28.12.2003

sporočila: 33

24. mar 2004 16:28

Bravo okidoki !!!!!!!! Že kar nekaj časa berem to temo. Tako da sem tudi jaz pričela s hujšanjem po tej dieti. Vendar nisem tako disciplinirana in se ne držim diete. V tednu dni mi je tehnica pokazala 2 kg manj. Upam da mi bo uspelo vrečt stran 20 kg. Lepo se imejte Sporočilo je spremenil(a) lana dne 24. mar 2004 16:29:17

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

24. mar 2004 21:41

Živijo punce ! Ni kaj, Okidoki vse čestitke. Zaenkrat se še ne vidim na koncu, ker grem šele 2 krog in imam danes škrob, ampak upam, da mi bo uspelo.Celo tehtnico sem si novo kupila(in bi me skoraj kap tako je bila draga), zato sploh ne smem obupati. Sem pa verjatno malo grešila danes, ker pri nas je skoraj nemogoče skuhat toliko za kosilo, da bi bilo še za večerjo( ker vedno še nekdo pride) in sem jedla za večerjo zelenjavno pašteto(piše, da vsebuje krompirjev škrob)in rezino kruha, ki ga za kosilo nisem. Bom pa jutri malo manj OH, pa se bo zglihal. LP Rmeli Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 24. mar 2004 21:42:40

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

25. mar 2004 7:51

Pozdravljena med nami, Zvezdana! Hvala za podatke za naprej, ker bodo naslednji dnevi po končanih 90-ih dneh zame večja preizkušnja kot sama dieta. Saj veš, kot pri tvojem možu. Se poznam! Tudi tvoje sporočilo na forumu je bilo eno ključnih, da sem se odločila za to dieto. Celo leto sem se pripravljala in hujšala malo z dieto iz kliničnega in dobivala več nazaj, kot je šlo dol. Pa še mučila sem se. Zdaj vztrajam. Danes je 35-i dan in se oblačim že v "stare" hlače, bolj sem elegantna in seksi. Čakam, da oblečem še krila in oblekce. Kaj pa ostala dekleta? Lp Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti