Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

19. mar 2004 11:11

Nataska in Sy! Za 0,5 litrsko pločevinko so dovolj 4 grenivke ali pa 3 grenivke in 1 pomaranča. ŠE NASVET: če je le mogoče kupujte grenivke, ki jih v trgovinah dajo pod MANJVREDNO BLAGO (samo zato,ker so že vse "zmečkane in lupina pride malo lepljiva, tako da se jih ljudje samo zaradi tega izogibajo). Take imajo veliko več soka in meni osebno tudi boljši okus. V Tušu stane kg takih grenivk 99,00 SIT - dobila pa sem jih že tudi po 38,00 SIT. Torej, zakaj bi jih plačale po 200,00 - 370,00 SIT, a ne?!?!?????? Anita

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

19. mar 2004 11:13

Sy, tudi moja prijateljica, s katero sva skupaj začeli s to dieto in je bila prej znana kot prava....ehmmm.....kako naj rečem....naprimer, sedimo za mizo in jemo glavno jed in ona: ops, oprostite, se mi zdi, da sem že prebavila predjed..., pravi, da se ji je prebava upočasnila. Kaj pa vem, izgleda, da organizem reagira na spremembo, enim se uredi, drugim upočasni, vsekakor pa predvidevam, ima to nek določen skupni imenovalec, in to je stabilizacija. Prej ali slej. TanjaG.

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

19. mar 2004 11:34

Tudi jaz izkoristim v Intersparu ponudbo manjvrednega za 90 sit kg in sadje ima še več soka kot pa ono v redni prodaji. Tudi meni zadostujejo 4 grenivke ali 5 pomaranč in to imam celo dopoldne do 12 ih. Tako kupim tudi zelenjavo, ki jo uporabim za prilogo in jo največkrat zdušim. To ni gnila zadeva, je samo malo manj ugledna na pogled. Irena

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

19. mar 2004 11:38

Lisička, koliko si pa zgubila v teh 19ih dneh? Jaz v 24ih dneh le 2.5 kg. Toda, je vsaj minus, kaj če ne bi imela diete in bi bilo še kaj plusa??!?? S tem se tolažim in upam, da se kmalu tudi moje trmasto telo poslovi od več kg kot do sedaj. Pa moj EMŠO... in še nekaj : ali piješ zadosti? Jaz namreč nisem, ta teden sem začela malo več. Glih danes pa spet nič- bom takoj zdajle začela z vodo. Imam pa sadni dan in kmalu 1. vodni. NO, greva dalje čeprav z manj minusa. Če te pa kdaj mami, da odnehaš, me hitro pokliči-ker tudi pri meni ni glih ful rezultatov, a bom trmasto vztrajala. Me mami skušnjava: to ni zate, očitno ti ne deluje, brez veze. Ampak me ne spelje, saj 3 mesece še prehitro mine, in kako mi bo žal, če ne bom zdržala.lp!

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

19. mar 2004 12:02

Natalija, jaz sem v teh dneh izgubila 4,5 kg. Imam pa okrog 30 kil preveč. Kar malo preveč sem se zapustila. Najprej otroci, potem služba, nato študij ob delu. Saj vem, sami izgovori, kile so se pa nabirale. Zdaj so otroci na faksu, šolo sem končala, zdaj je pa tudi zaradi moje EMŠO že skrajni čas, da nekaj naredim tudi zase. Hvala Bogu, da sem zajadrala na ta forum. Super je, da smo sami taki skupaj, ki imamo podobne probleme in se lahko fino pogovarjaš. Jaz pijem veliko ne samo dovolj. Zaradi te žeje sem bila že na pregledu, ker so sumili, da imam sladkorno. Ampak moje telo očitno rabi veliko vlage. Mislim pa, da je tole stanje v kilah samo začasno. Tudi druge jamrajo. Kot rečeš, gremo skupaj naprej. Enkrat bo bolje. Potem se bomo pa lahko hvalile s svojim uspehom. LP Lisička

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

19. mar 2004 12:27

Zdravo! Tudi jaz začnem s to dieto v nedeljo. Potem pa se kaj oglasim, da malo pokramljamo. Mimogrede - shujšati moram cca 20 kg. VLASTA Sporočilo je spremenil(a) debela dne 22. mar 2004 07:01:54

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

19. mar 2004 13:06

Zivjo, Vlasta! Streslo me je, ko sem videla tvoj "nick" - debela. Prosim, ne zameri... Pravijo, da je vse v glavi in ce se bos prijavljala pod imenom "debela", si bos vedno bolj sidrala v podzavest, da si debela (no, jst ne vem, nism te vidla) in dieta mogoce ne bo toliko delovala. Prisim, zaradi tebe, spremeni ga V nasi trafiki sem sprasevala po tisti knjigici z recepti, ampak je nimajo. Rino imajo, posebne izdaje pa ne. Najbrz bi morala it v kaksno vecje mesto. Hvala za odgovor glede brsticnega ohrovta. Na tisti strani, kjer je podrobno predstavljena dieta (mojplanet.com ali kaj je ze), je brsticni ohrovt uvrscen pod beljakovine, zato sm tudi tako mislila. Jutri bom s krompirjem jedla zelene kroglice in zraven verjela, da je to zgolj zelenjava in da ne spada pod beljakovine, ki bi mi "unicile" dieto. Pa hvala tud za namig glede grenivk! Sycia

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

19. mar 2004 14:06

Asja, kje si našla, da je sadje med beljakovinami??? Noel

dzeljan  

član od: 4.1.2004

sporočila: 79

19. mar 2004 14:16

KUSKUS Ali katera ve, kdaj lahko na krožnik postavim kuskus? Ali ga lahko pripravim na OH ali na škrobni dan? Danes je moj 12 dan diete in sicer sadni, do zdaj pa mi je uspelo izgubiti 2 kg. Čeprav grizljam jabolka pa se mi je ob branju foruma pojavilo vprašanje - kuskus bi si z veseljem pripravila, vendar ne vem kdaj, zato bi prosila za kak nasvet.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti