Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

9. mar 2004 12:31

Ja Irena19 pri meni je pomagalo.....ne vem probaj, sam sem kar mal trpela ko me je začelo šraufat ampak potem je bilo pravo oljšanje......zakon, ga bom kar naprej pila, samo bom probala da ga zjutraj spijem. Okidoki svaka čast......še večjo voljo si mi dala....čestitam Natasa

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

9. mar 2004 13:01

Okidoki, takih rabmo, da vidmo, da se da zdržat. ČESTITAM!

vale  

član od: 14.8.2003

sporočila: 51

9. mar 2004 13:21

Pri vodnem dnevu bodite pozorni. Ni primeren za vsakega in tudi tista 2kg, ki jih zgubiš jih potem lahko hitro nazaj dobiš, 1kg pa sigurno. Sama ga nisem imela, ker imam zelo nizek pritisk in bi padla skupaj, pa sem vseeno prav lepo shujšala. Poleg tega tudi ni priporočljivo za tiste, ki imate občutljiv želodec, da jeste na tešče kislo sadje, zato ga zamenjajte s sladkim. Vale

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

9. mar 2004 13:23

Kako premagati odpor do sadja za zajtrk? TanjaG.

vale  

9. mar 2004 13:24

Preprosto, jaz si stisnem sok Vale

vale  

9. mar 2004 13:25

Še recept za škrobni dan: Na olju prepražite por, korenček in česen. Dodajte skodelico riža in pražite, da postekleni. Dodajte še konzervo rdeče mehiške fižole in prelijte z dvema skodelicama vode. Kuhajte 30 min na zmernem ognju. Pa dober tek. Vale

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

9. mar 2004 13:50

Ko ste glih začele temo o vodnem dnevu. Meni pride vodni dan na hčerin rojstni dan. Verjetno ga lahko prestavim za naslednjim sadnim dnem. Vem, da bo težka se kar naprej zgovarjat, da sem na dieti. Nekateri zastopjo, drugi se pa norce delajo. Pa glih ni fora v tem, ampak tudi sama vem, da se bom mimgrede pregrešila. Minca

vale  

9. mar 2004 13:51

Ne si belit glave s tem ... sama sem si vedno dala na rižoto ali testenine malo svežega parmezana, pa zato nisem nič manj kil zgubila ... vodni dan lahko imaste kadarkoli po sadnem dnevu ali kateremkoli drugem dnevu ali pa ga nimate kot ga nisem imela sama ... Vale

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

9. mar 2004 15:41

Ma kaj ko meni sadje na tešče nekako ne gre...niti sok mi ne tekne, kaj šele sadež... In kolikor rada kuham in fantaziram v kuhinji, tako sem pri sadju...prav...dolgočasna. Ne kapne mi na pamet nič razen pomaranče, jabolka in mandarine!!! Sem prav jezna nase. TanjaG.

inka  

član od: 9.12.2003

sporočila: 32

9. mar 2004 17:15

Ženske, ste pa od sile. Jaz sicer ne hujšam (pijem pa na tešče vodo z jabolčnim kisom in medom), pa vas vseeno vsak dan berem. Sem pa navdušila sosedo za vašo dieto in sedaj mrzlično čaka na knjigo, ki jo je naročila, ker nima še dovolj idej za jedilnike. Sploh pa jo zanima, od kje izvira ta dieta? Le tako naprej. Jaz bi sicer lahko dala dol 2-3 kg, ampak mislim, da mi bo to uspelo že z enkrat tedenskim sadnim dnevom in ukinjanjem hranjenja po 18 uri. Upam vsaj, ker me v maju čaka prijeten dogodek ... inka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti