Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

8. mar 2004 8:40

Dobro jutro! Jaz imam danes OH dan. Tehtala se bom pa jutri, ko bo mimo en teden od zacetka diete. Ampak ze po obcutku vem da sem lazja. Zjutraj ustajam vsaj eno uro prej, spocita in sveza. Ta dieta je res zakon. Ne morem pa brez kave hkrati pa ne prenesem grenke kave, tako, dajo vedno sladkam z natrenom Pijem jo sicer samo zjutraj. Hema

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

8. mar 2004 8:43

Ja, Hema, kar gre, vendar se še ne upam tehtati. Bojim se, da je šlo premalo dol in da bom kar obupala. Vendar pa ni tako težko, če veš, da nas je toliko in da se spodbujamo med sabo. Najtežje je bilo med vikendom, ker sem svoje navadila, da vedno nekaj sladkega sprečem, sama pa se ne smem ničesar dotakniti. Pa pohanje, pa pire krompir, pa.... Ko pa se spomnim na vas, sem spet trdna in si pravim: če lahko one, bom tudi jaz. In ko si še predstavljam, kako vitko bom izgledala konec maja...potem je res lažje. Punce, držte se, jaz sem z vami! Sinja

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

8. mar 2004 8:47

Vedet mormo, da to delamo zase. Ni ga boljšega občutka kot je biti zdrav in z normalno težo. Nič ni tako dobrega okusa, kot je dober občutek biti suh! A ne? Mormo se malo pomatrati in bo. Sej čas gre hitro mimo in kar na enkrat bomo take kot si želimo. In bomo lahko uživale življenje. Lp Aiwa

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

8. mar 2004 8:50

Dobro jutro vsem! Pa je prvi teden mimo. Jaz imam danes sadni dan. Se strinjam, da se po tej dieti človek dobro počuti. Ni lakote, ješ lahko skoraj vse, samo malo reda v prehrano uvedeš. Minca

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

8. mar 2004 8:51

Čao punce! Ja, tudi meni se je vaga bolj malo premaknila od petka. Čez vikende malo maj pijem, ta polna luna pa je malo doprinesla. Zjutraj 71,7 kg od 76 po 20.2.04. Saj ni slabo. Že nekaj let nisem jedla svinjske pečenke, ker sem bila vegetarijanka, za v nedeljo pa sva si jo privoščila z zelenjavo, dušeno v pečici. Nisem pogrešala še kakšne druge priloge, niti sladice, pa moj tudi ne, čeprav ne hujša. Božansko je bilo in res je nekaj na tem, da če ti je nekaj odvzeto, pri drugem bolj uživaš. Lp Irena

aiwa  

8. mar 2004 9:06

Ja men grejo tud te kilce bolj počasi. Ampak važno je da grejo pa pa... Pri meni gre glih kila na teden. In če bo šlo tako naprej bom prišla na cilj do poletja. Upam, da se ne misli kej ustavit. Bo treba bit še bolj strog. No ni čudno da mi je šlo zdej bolj malo, ko pa imam menstruacijo pa še ta luna je čudna. Čez par dni bi mogla bit razlika večja. Bomo videli. Lp Aiwa

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

8. mar 2004 9:22

Ja res je tud meni pr menstruaciji vaga kaže dve kg več ampak to zgine ko se tetka vrne na Krvavec. Malo oz sem kr goljfala čez vikend...en rojstni dan je bil pa sem kar pozabila da mam dieto...prou jezna sem sama nase....ampak gremo naprej...... Natasa

aiwa  

8. mar 2004 9:33

Nataška nč se jezit nase! Si svoja najboljša prijateljica in se imaš vedno rada! Zdej bodi lepo pridna naprej in bo vse ok. Bo šlo vse kar si preveč pojedla po hitrem postopku iz tebe če se ne boš sekirala, kaj vse si popapcala. Pridna bodi! Ajvr

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

8. mar 2004 10:53

Hvala aiwa za tolažbo...... Se piševa papa Natasa

aiwa  

8. mar 2004 11:04

Irena, zanima me kako je lahko smetana nevtralno živilo, ali ne spada pod beljakovine tako kot mleko in jogurt? To mi nekako ne gre v račun. Lp Aiwa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti