Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

4. mar 2004 12:45

Aiwa, jst sm tudi zaradi tega razloga nehala cigumije zvect ze ko sem bila mlajsa. Ker sem vedno postala zelo lacna po njih (posebej se takrat, ko so bili sladkani s sladkorjem; zdaj ne opazam vec tiste volcje lakote po njih, umetna sladila pa niso zdrava). Sm slisala za eno metodo, ki baje dobr pomaga pri odvajanju od kajenja: zobotrebec. Ga mas v ustih, med prsti, itd. Najbrz ne zgleda prevec ok (za zensko), je pa ucinkovito. Malo prej sem spila sok rdecega grapefruita in pomarance (sorry, sm pac zmesala dva sadeza, k ne bi smela; sta pa zlo podobna ane? mi je oprosceno? ) in je blo tkooooooooooo dobr!!! uzivejte Sycia

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

4. mar 2004 12:59

Ja sej jaz tudi vem, da ne bi smela sadja mešat, ampak ker imam zdej par sadnih dni ga mesam. Ne morem samo korenckov sok pit. Pač malo mešamo. Dokler mešamo sadje je v redu. Samo da ne mešamo oh in beljak. Z zobotrebcom ravno ne bi mogla biti v službi. Bom mogla nekaj drugega najti. Vseeno hvala za predlog. Lp Aiwa

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

4. mar 2004 13:43

Čao punce, danes je moj prvi dan. za enkrat je vse ok. me pa zanima par stvari. a je kak dan ko lahko spiješ kakšen kozarček vina in zakaj lahko jemo kruh na beljakovinski dan če se ne sme mešati z oh..lp

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

4. mar 2004 14:57

Tehtnica na 100gramov je po moje ze malo prevec. Ce samo pomislite da se teza spreminja;zjutraj smo lazji kot zvecer,teza je odvisna tudi od mesecnega ciklusa zenske. Samo ne vem kdaj smo tezje in kdaj lazje. Sem prebrala v Sokol-u, se mi zdi.

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

4. mar 2004 15:07

Veste kaj. Pri zbijanju veliiiiiiiko kilogramov, na začetku 10, 20,30 dek nič ne pomeni. Samo malo več vode se napijte, pa se bo na vagi poznalo. Meni se zdi najbolj nobl, ko sem zjutraj na vago stopla, pa mi je pokazal kilo manj kot na začetku podviga. Mogoče je drugače pri zbijanju manjše količine viška kil. Nikica, dobrodošla v klubu. Jaz sem se pregrešila pri pitju vinčka. Ga mamo doma, pa tud pravjo, da kozarček cvička po kosilu dobr dene. Ne napeljujem na greh, sem imela rojstni dan, pa sem nazdravila z domačimi. Minca

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

4. mar 2004 15:09

Zdravo, ženske! Danes mi je uspelo popiti že v službi 1 liter vode, vendar sem ves čas zasedala WC. Hema, kako ti gre? Nimam še ideje, kaj danes za kosilo. Karkoli, glavno, da se bom lahko zvečer posladkala s tortico in jedilno čokolado. LP Sinja

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

4. mar 2004 16:21

Sinja bravo za vodo. To je tudi moja slaba tocka.Danes sem kar v litrski bidon nalila vodo in sem not dala kalcijevo tableto, za boljsi okus(zadeva je ogabna) Spila sem pa le. Za kosilo sem pa imela spagete z korenjckovo-paradiznikovo omako, pa sem se skoraj ze zmotila, ker sem zraven hotela dati se grah. Mozu sem zraven v omako dala se sunko. Veselim se pa vecerje. Hema

Sy  

4. mar 2004 22:43

Zivjo! Opazam, da sem (bila) odvisna od sladkorja in mi zelo manjka v prvih dveh dneh. Vseeno pa sem zdrzala brez njega, ceprav sem bila nekaj casa popolnoma brez energije. Upam, da bo minilo. Za umiritev zolca sem zacela piti rmanov caj. Poleg te diete pa delam se eno terapijo, ki sem jo preizkusila ze pred leti. Eno zlico olja das v usta in jo zvrkljas sem in tja 10 minut (oz. priporocajo 17 minut, ker toliko casa potrebuje kri, da obkrozi telo). Potem pljunes ven in si umijes zobe. To naj bi razstrupljalo organizem in bilo nadvse koristno. Na zacetku se mi je zdelo ogabno imeti olje v ustih. O tej terapiji sem nasla tole: "Dr. Karach-ruski zdravnik priporoča očiščevalno terapijo s hladno stisnjenim sončničnim ali sezamovim oljem. Žličko olja na tešče žvrkljamo dvajset minut, nato izpljunemo, splaknemo usta in si temeljito umijemo zobe. Dr. Karach pravi, da se med žvrkljanjem v olje izločijo bakterije, škodljivi mikroorganizmi in razni strupi. Oljna terapija odpravi glavobol, bronhitis, zobobol, trombozo, izpuščaje, črevesne bolezni, srčna in ledvična obolenja, ženske težave ter utrdi majave zobe. Vredno je poskusiti!" Bi katera poskusila? Lp, Sycia

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

5. mar 2004 9:48

Če vse to drži, bi mogoče res poskusila. Mora biti pa res fuj, dokler se ne navadiš. Ali se ti je zdelo, da pomaga? Poročaj. Jaz imam danes sadni dan in me je kar malo strah, kako bo. Včeraj smo imeli v službi en rojstni dan in se je jedlo kremšnite, ampak sem se dobro držala in jo nesla domov za zvečer. LP Sinja

Sy  

5. mar 2004 10:27

Dokler se ne navadis, je res fuj. Ti pa povem, da imas potem obcutek, kot da so res neki strupi sli ven. Vsaj jaz se pocutim nekako osvezena, lazja. Za zobe ful pomaga, pa za prebavo mam tud dobre izkusnje. Takrat, ko sem to redno delala, so mi sli 3 kilogrami dol brez vsake matrarije, samo s tem. Js mam pa oh dan. Oh, kako se mi dopade ta izraz! Oh, sladice! Oh, cokolada! Do vecera bo treba se prezivet. Zdejle bo pa LP, Sycia Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 05. mar 2004 10:27:44

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti