10. mar 2013 5:49
Včeraj pester a sproščujoč dan od jutra do večera.
Jutranji ritual z čajem,zajtrkom,časopisi.
Nato sem pogledal film BELA, saj ga je bilo treba vrniti.
Hitenje v knjižnico. Iskrenje v očeh ko vstopim v ta, meni tako domač in ljub prostor. Hitro izberem filme, knjige bi tudi, a jih je doma že dovolj in že hitrih nog v KALVARIJO na čvek z long time no see prijateljico.
Posedanje pred kavarno, delni sonček, čez kolena dekica, pred mano robčki ter sveže stisnjena oranžada z MEGA veliko rezino pomaranče na kozarcu. NJAM!
Po urci in pol čvekanja pa hitro domov. Kuhanje, prehranjevanje, čitanje.
Nato po nakupih, da izkoristim akcije in kaj novega vidim.
Iz predvidene urce nastanejo 3 urce. Izgubljen med hlačami,majicami,nogavicami ter čeveljci visoke mode. Kaj čmo, a meni se dopadejo vsi tile francoski, norveški, italijanski dizajneri...telo bi želelo a denarnica noče. Presneta bodi. TI TI
Izmučen in izmozgan domov. V trenerko ter na kavč...film, malo dremanja, večerjica, knjiga in vabljiva postelja!
Danes:
Bolj kot ne bo NEDELJSKO.
Skočim še do QLANDIE da preverim ponudbo oblačil/obuval. Kosilo je delno že skuhano, pol samo še dokuham.
Sledi AFTER KOSILO obvezen sprehod, nato moja omiljena nadaljevanka (MACGYVER), knjiga, ter film na dvdju.
Ležerno...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---