Kaj danes delamo?

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

21. feb 2013 8:57

JanisJoplin je napisal/a:

Uf, se že bojim, jaz bom tudi letos 30. Otrok sicer še nimam, bo po potem toliko težje, ko bom že vsa betežna tekala za njimi

Zdaj si bom privoščila zajtrk, malo pospravljanja (to mi bodo privoščili drugi ), nato bom pobrala in pospravila eno žehto ter obesila drugo, pripravila mojemu dragemu zajtrk, počasi bo na vrsti kuhanje, popoldne pa v trgovino po eno darilo in mogoče še na fitnes. Pa še s spsičko bom šla na sprehod. Obožuje sneg  Sledi pregledovanje oglasov za službo na vseh mogočih portalih in pisanje prošenj.



JJ



 PODOBNOOOOOOO! Pa še sonček je pokukal iz sivine. Wiiii. Že hitim v knjižnico in mesto. Pol pa po solato endivjo, pa ovsene kalčke za zdravje in prebavo :D.
Pa kuhaaaaaat. Zraven pa VEČER. Pol pa čaj pri mojem dobrem prijatelju in soplezalcu, ter klepetanje. Zvečer pa SAMORASTNIKI, čaj in keksi :D

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 21. 2013 08:59

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

21. feb 2013 9:20

JJ, jaz jih imam 2x toliko plus kusur, pa sem tekala z in za vnukinjo kot tridesetletnica. Vse je v glavi. Če imaš pa smolo in zboliš, je pa druga pesem.

 

naor

Mygrace

sporočila: 6506

21. feb 2013 9:33

Če imaš kondicijo, do smrti tekaš in skačeš...poznam veliko mladih nepremičnin

Mygrace

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8845

21. feb 2013 10:26

Ninja24 je napisal/a:

Današnji dan je bil dooooolg, kar je zadnje čase kar klasika.....ob 4ih zjutraj sem se vsa zalepljena odvlekla v kuhinjo, spekla biskvit za torto in pripravila še par reči, vmes pojedla zajtrk potem pa za 8 ur v službo,,,,no ja na koncu jih je naneslo 9, pa še to je bilo premalo za vse (hitim kolikor lahko, ker bosta četrtek in petek na pol dopustniško delavna...priprave na 30ko pač niso od muh :)), potem kakor hitro je bilo mogoče domov. Spekla biskvit še za drugo tortico, nadevala prvo, vmes pojedla nekaj žlic kosila, posesala avto (kar imam novega sem čisto alergična na vsak prahec), tekla na pilates, po miganju pa spet za štedilnik in pečico pripravljat vse za zabavo oziroma več zabav(še 2 dni pa bo mimo, po 30 se pa življenje baje itak umiri :P). Zdaj pa počasi spat, ker bo ura spet zelo zgodaj zvonila.



Ninja24

 

Ninja24 - bravo! Obenem tudi iskrene čestitke ob 30-letnici 

Kar se pa tiče sesanja avta... podoben primer je pri meni, to mi je , če sedim in vozim v usranem avtu. Na jugu je lep pregovor "Vani gladac, nutra jadac!".

 

Mygrace, tudi s tem se tudi strinjam - "nepremičnine" - ha-ha-ha. (Kje si pa to našla?)

 

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 21. 2013 10:27

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

21. feb 2013 12:07

Halo, ve 30-ke ne bojte se, že 6 let po tej številki živim....Eh, pa saj je vse isto,razen tiste številke v starosti, jaz sem edino postala malo bolj ;trde kože;, nisem več tako malenkostna za vsako stvar, ker ne smeš bit, če hočeš normalno preživet. Pravijo, da življenje človeku nikoli ne naloži takšnega bremena, ki ga ni sposoben nositi.Ninja24 čestitam ti, za okroglo, ampak malo pa le imej sama sebe rada !

kvačkarica

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15364

21. feb 2013 12:48

Ninja24, iskrene čestitke za 30-tko...

Tudi jaz sem bila pri tvojih letih (zdaj lahko rečem nora) izjemna, 300 na uro. Sem enkrat za poslovilno dva dni pekla, pekla. Pa pred službo kuhala in po službi celo popoldne, da je bil cel krožnik morskih jedi - od hobotnice, morske solate, rib, buzare, pa sladice.... Težko je, če si perfekcionist in mora biti vse popolno. Saj sem neizmerno uživala, bila ponosna na moje stvaritve, toda pogosto tudi izčrpana, sploh takrat, ko se je k temu pridružila še kaka neprespana noč zaradi hčerk ali preobremenitev v službi.

Ko sem spoznala mojega sedanjega moža so prednost postale druge stvari. Čas, ki si ga namenjava, sprehodi, izleti. K temu je prispeval še moj 5 letni sin, ki mi zapolni vse proste trenutke, tako, da sem skoraj pri 50 ih kočno spoznala, da enostavno ne zmorem več toliko oziroma, da potrebujem tudi čas zase. Seveda se zgodi, da včasih ne morem iz kože ( in potem bentim sama nase koliko sem si naprtila dela), potem pa narava poskrbi, da me prizemlji. A zbolim, a me kje kaj uščipne, a padem z lestve ali pa se močno urežem in imam sedaj šive...

In sem sedaj prav vesela, da me malo crkljajo, meni se polnijo baterije, pa še kuham bolj malo. Čas imam za branje knjige, crkljanje. Danes bo bodisi kuhala hči ali pa si kaj prinesemo iz kitajske restavracije. Jaz moram še k zdravniku na previjanje.

 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4541

21. feb 2013 12:52

Že, že, samo vi ne veste, kaj vse zmorejo motoristi/ke

Srečno vožnjo, Ninja24

lp

 

p.s. a tistega, kako se lepo reče, ljubljenja, pa nihče več ne dela

 

mzm

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

21. feb 2013 13:17

Mišzmoke, kaj da ne, naj se pohvalim, da sem tudi sama med njimi! Pa tudi jarke sem začela poglabljati z avtom,! Je pa bilo zmrznjeno, pa ni bilo učinka, toliko bolj na avtu, na srečo sem preživela moževo mulo..., bila je hujša kot izkop. Ninja24 ti kar šibaj, ampak neke omejitve le imej, ni fajn pretiravati v ničemer...A, kaj delam? Z sinom se učiva malo, utrdila kvačkane izdelke, skuhala....Skratka dela za cel dan, ki se ga nikjer ne vidi, žal.Jutri pa grem  delat, tako da, če bo sneg-nevarnost na cesti,ali jaz ali sneg

kvačkarica

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

21. feb 2013 15:02

Ležim na postelji in gledam v nebo skozi strešno okno. Hkrati se zahvaljujem usodi, Bogu in kaj vem še kdo vse ima te zadeve preko, da sem živa in zdrava, obenem pa jočem v mislih z mojim dragim prijateljem, ki izgublja bližnjo osebo zaradi tiste obupne diagnoze. 

Viva Meier

Ninja24  

član od: 31.3.2007

sporočila: 2692

21. feb 2013 20:36

Ooooo hvala vsem in vsakemu/vsaki posebej za tako lepe želje in nasvete.....no danes sem imela popoldne dopust, tako da mi je v tistih 4 urah več prostega časa uspelo postoriti in pripraviti vse kar je bilo v planu (precej predčasno jeeeee), tako da jutri dopoldne čaka le še nekaj malenkosti in prestop v 30 se lahko začne. Za nagrado sem si privoščila urico pilatesa, zdajle pa lepo namakam noge v kopel z materino dušico, srkam topel čaj in srfam ......čisto na relax, tako, da brez skrbi, jutri bom kot rožica (razen, če bo kakšna višja sila ampak upam in trkam da ne).

Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti