20. feb 2013 15:57
Ceterum censeo Microsoft esse delendam. lp, proxima
20. feb 2013 15:57
Ceterum censeo Microsoft esse delendam. lp, proxima
20. feb 2013 16:28
Da prevedem proxy, okej, priredim: Microsoft noćas mora pasti....
Vendelina jr.
20. feb 2013 16:30
Nisem vedela, da je bil sedež Paleomikrosofta v Kartagini. Hvala bogu, človek se na Kulinariki vsak dan nekaj nauči (medtem sem uspela nainstalirati Skype!!!!!!!!! Yeeeeeeeeeeah!).
Sonja
20. feb 2013 18:15
limnol je napisal/a: |
Jaz pa danes penim, ker sem dobila računalnik z windowsi 8 in sem na robu živčnega zloma. Prosim tihega razumevanja. Sonja |
Naš računalničar se je pred novim letom v eni firmi hecal z instaliranjem xp in verzije 7 nazaj, ker so gospe, ki so imele rok za neko zadevo končat, podivjale, da nimajo časa iskat in se hecat...
Ognjič
20. feb 2013 18:22
Jaz imam to za podpis v svojih mailih že vrsto let (s kančkom upanja, da če je delovalo Marku Porciju Katonu za Kartagino, bo pa mogoče tudi meni za Micro****). lp, proxima
20. feb 2013 19:13
Saj me je imelo, da bi napisala Prozor(window) noćas mora pasti....however...no, zdaj sem.
Vendelina jr.
20. feb 2013 19:33
Tega pa res ni treba pisati, saj pada sam od sebe....
Sonja
20. feb 2013 19:53
Taj Prozor meni nekako zvući kao iz onog filma......????
A se prav spomnim???
marjja
20. feb 2013 19:56
Richard Burton je kriv za vse, zaradi njega okenca padajo....
Sonja
20. feb 2013 20:14
limnol,sočustvujem....
Ta presneta okna me zafrkavajo že od decembra,se ne odpirajo tako kot bi jaz rada.Tisti,ki je to pogruntal,bi lahko kaj bolj pametnega delal tisti čas..
Drugače smo pa v pričakovanju nove pošiljke snega,
vsem skupaj
jesenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Korenčkova juha
Grški pita kruh