10. okt 2008 13:25
mamamia je napisal/a: |
Vidim, da sem ena redkih srečnic, ki jim ni treba vstajat pred sedmo zjutraj. ............................. .............................................................................................. Samo da mi ni treba zgodaj vstajat, drugo mi ni nič težko. Mamamia mamamia |
Jaz bi temu rekel: boga ženska, izgublja najlepši del dneva. Tudi na dopustu se ustajam v pol šestih, ni ga boljšega ( v kampu ) kot zgodaj kavica, travarica..........
drugač, pri meni je lahko kakšna sobota tudi taka: vstanem ob pol šestih, pol kavica, internet, načrti, v glavnem kulinarični, kaj vse bom naredil, najprej moram posode pomit, nimam nič čistega, se mi ne ljubi, nekaj berem, ura je že deset, jaz pa še v pižami, ša kakšen šnops( konjak če je ) se prileže, se mi ne ljubi posode pomivat, saj imam pomivalni stroj, tak mali " namizni ", jaz pa posod umazanih preveč za dva stroja, če je lepo vreme, ponavadi sem zunaj, kaj berem, pa mal po gredi brkljam, še kar v pižami ( sem na samam, pa si to lahko privoščim, sem že lačen, nimam nič čistega, iz hladilnika vzamem kakšen sir, pa mal kruha, ne rabim posod, ura je že poldan, jaz še kar v pižami, začnem spreminjat načrte ( kulinarične ), bo treba posode pomit vseen,(se mi ne ljubi ), še kaj berem ali po internetu skačem, tale google earth mi vzame veliko časa, vidi se npr. reklama na strehi v Punta Arenasu, pa avtomobili, ki stojijo pred semaforjem v bližini cesarske palače v tokiu pa....... ura je že štiri, jaz pa lačen, nič čistega od posod nimam, zna se zgodit, da pride sin, pa pravi, kaj pa ti v pižami, meni se ne ljubi posode pomit...............
No spodaj je rahlo razvidno o čem sem včeraj pisal:
ežoj