Kaj danes delamo?

tburgar  

član od: 11.9.2009

sporočila: 435

24. okt 2012 21:14

Oj, mamamia, res si bila pridna, verjetno pa pol po vsem letanju zvečer kar padeš v posteljo, no vsaj z mano je tako,

jaz tudi ta teden zelo zagnana, danes dop. v službi, pop. pospravila rože, pa črpalko, zalivalke...

potem pa čistila kopalnico, WC, pomivala okna...

jutri me čaka služba in pop še en seminar, tako da ne bo nič od mene doma,

pridna sem pa zato, ker sem naslednji teden doma pa ne mislim vsega dopusta za čiščenje porabit, bom rajši kaj bolj prijetnega počela

lepo bodite, čeprav brez sončka!

tabu

vd007  

član od: 27.1.2012

sporočila: 318

26. okt 2012 9:14

Jaz sem pa spet na šihtu do 19h zvečer...nič od mene nimajo doma

vd007

rag_doll  

član od: 24.8.2011

sporočila: 505

26. okt 2012 10:06

Ta teden bolj letanje kot kaj drugega.

V torek po službi, iz katere sem šla dve uri kasneje, uspela skočit malo v šoping, zapravila preveč, šla zvečer na en lušten koncert, potem padla v posteljo.

V sredo pop. na vrtu zaščitila grah, če bo še kaj zrasel, pripravila peteršilj za k mami (ker ga niso sejali in ostali brez) in letela na pilates.

Včeraj zjutraj najprej pred vhodnimi vrati pozabila peteršilj za mami . Po službi šla na obisk brez peteršilja :), pomagala pri pospravljanju rož z balkona, popila kapučino z ženskim delom primarne familije, letela v merkur po tiste palice za toplo gredo (da o ceni ne govorim, banda) in naprej na glinarjenje s kolegicami, kjer sem dokončala pokrov za posodo za česen/čebulo, kar mi je vzelo toliko kot sama posoda prejšnji teden, saj je bil prvi poskus neuspešen. Okrog 23h odpeljala še sestri ključe od avta, ker jih je prejšnji teden pustila v mojem avtu, se odpeljala domov, polupčkala fanta in padla mrtva v posteljo.

Za vikend se bom znova učila delat žgance, v načrtu pa še pospravljanje/sušenje mete, žajblja, majarona in melise, super  bi bilo, če bi uspela še kakšno okno ali pa po tleh pomit, vreme bo pravo.

rag_doll

tburgar  

član od: 11.9.2009

sporočila: 435

26. okt 2012 20:19

Rag_doll, si pa imela res pester dan,

jaz pa po službi malo kuhanja, pranje perila, prala sem tudi odeje in prevleke, ki jih imamo na kavčih...

pa v knjižnico, dobila simpatično torbo za knjige, ker sem že opravila jesensko branje (Mestna knjižnica Kranj ima akcijo)

se mi pa čist fino zdi tudi če bo vikend deževen: v gozdu smo pobrali skoraj vse veje, na vrtu je samo še nekaj solat, pa kultiviranje še čaka, ampak to bo že,

okna so pomita, pospravljeno tudi... zdaj pa dolgi sprehodi, knjige pa topla krušna peč, ( pa vmes bomo kaj skuhali in spekli),

naša dva imata že zimsko spanje- sta vsak na svoji dekci pri peči- kok sta fletna.

Lep vikend vsem, uživajte

 

tabu

vd007  

član od: 27.1.2012

sporočila: 318

28. okt 2012 13:58

Jaz spet celi dan na šihtu

vd007

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

28. okt 2012 16:19

vd007 je napisal/a:

Jaz spet celi dan na šihtu



vd007

 

jaz pa sam dopoldanpotem sem naredila kosilo, pa šla s psom v blato, tak da sem jo morala skopat, zdej pa full sneži, pa ne morem prepričat moža da gre z menoj ven , tak da bom menda spiz*** sama

petardica

rag_doll  

član od: 24.8.2011

sporočila: 505

28. okt 2012 19:31

Žganci včeraj super uspeli, kurja obara tudi, kosilo je bilo za prste obliznit. Popoldne dobila obiske, zvečer gledala film. Z načrtovanim sušenjem zelišč ni bilo nič, ker se mi jih v dežju in  snegu tudi ni dalo nabirat.

 

Danes vstala zelo naspana , zaradi mene bi lahko vsaj zaradi spanca vsako noč dali uro za eno uro nazaj. Zjutraj brala knjigo, pred kosilom šla na en sprehod, fantu se ni dalo, torej sem šla sama. Pridem domov, hočem povedat, da me je sredi poti ustavil župnik, prijazen možak, da sva se predstavila drug drugemu, ker sva s fantom novopriseljena v vasi. Pa me pričaka fant ultra slabe volje: založil ključe od avta in od nekod nama je v hišo v pritličju (nizkopritlična brez kleti) prišla voda - na dveh koncih po steni od tal navzgor sta mokra fleka. Sumiva neko šušmarsko napeljavo cevi za telefon do bajte in hkrati upava, da je to in ne kakšna podtalnica pod bajto.  Ehh No, vsaj ključe sem našla, je pa res zgledalo, da so se vdrli v zemljo.

rag_doll

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

28. okt 2012 19:38

Jaz sem najprej pomislila na podtalnico.

zeta

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15830

28. okt 2012 21:08

Čakam, da se v likalniku segreja nova runda vode ... moram pred jutrišnjim pakiranjem za nekajdnevno pot vse pospravit za seboj, zlikane srajce sinu pustit Mož jih ne potrebuje, ker gre jutri na en operativni poseg, ga pripeljem domov ali pustim v bolnici, to še ne vemo, kako bo, v vsakem primeru v torek zjutraj že frčim nekam za nekaj dni.

Popoldan sem prebila pri starših, pred tem smo doma imeli skupno kosilo s taščo, sem spekla ribe in krompir, pred tem sva bila z možem v trgovini (manjša zaloga za teden, ko me ne bo in bo v mamini oskrbi ), zjutraj sem pa pobirala perilo in dala nove runde prat ... Tako da sta začetek in konec dneva v znaku perila, vmes pa je bilo veliko lepših trenutkov  od obešanja perila, zlaganja posušenega in večernega likanja ...

 

 



mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 28.okt 2012 21:11

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15364

29. okt 2012 9:58

V petek sem imela opravke pri pediatrinji z sinom, nato pri kardiologu s hčerko, potem brzinsko kuhanje , zvečer pa          mi je kar pasalo ležanje pred tv, medtem, ko je mož okupiral wc ( predpriprava za kolonoskopijo).Kuhat sem dala tudi govejo juho za soboto....

V soboto zjutraj sva z možem na hitro skočila na tržnico, potem pa sva šla na kolonoskopijo. Pregled v Diagnostičnem centru Bled v Ljubljani brzinski. Izvidi, kar ok, ostalo bomo še zvedeli. Ker je bil možek kar v dobrem stanju sva šla k Krušiču po konjsko salamo, nato pa v Pitarello po ene čevlje zame in še na kavico v Zvezdo, kjer imajo navite cene.

Kosilo je bilo hitro in potem malo počivanja. Mož si je privoščil popoldanski počitek jaz pa sem pospravljala kuhinjo, prala....Zvečer smo igrali Človek ne jezi se, potem pa prestavili ure in v sladko spanje...

O včeraj pa belo romantično jutro.....skuhala sem nam čaj, stisnila sveže pomaranče v sok, pripravila zajtrk ( njami, kako so dišale sveže žemljice).....Mož je šel s sinčkom kupit nove zimske čevlje, jaz pa sem dobila napad pospravljanja. Za začetek omara z čevlji, nato utility, nato sem se spravila še v kopalnico....Potem pa me je še zagrabil predolg jezik  In sva se z možem zapela.....saj ne vem a je kriv pms ali polna lunaNo konec dober, en dolg sprehod po svežem zraku, kjer sva se pogovorila in nato lep večer   brez pretiravanja.

Ponoči nisem mogla spat, to je že druga noč, da sem se zbudila ob 4h....ampak iz postelje se mi ni dalo, je bilo tako toplo...

S sinčkom sva pripravila zajtrk, zdaj gleda risanke, mene pa čaka likanje. Na kosilu bomo danes sami trije, punci sta od doma....Tako bo kar kaj iz zamrzovalnika za moja dva ( imamo golaž, joto, sarme). Mene pa mikajo kalamari, ampak bo treba v trgovino.

No, zdaj pa od besed k dejanjem. Želim, da imam za praznike vse lepo popedenano....

 



Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29.okt 2012 10:00

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti