Danes em vstala ob 6 uri, antibiotiki za hčerko. Ja... Pa sem se šla kar zrihtat in napackat, pozdravila in polupčkala lubija, ko je šel. (se zdaj skoraj ne vidimo zjutraj, ko sem doma).
No, ob 8:20 se mi je uspelo s tamalo spokat od doma. Cela drama, ni hotle na Polikliniko, ker so ji zadnjič čistili ušeska, pa jo je bolelo. Hja, sva vzeli s seboj cel prtljažnik njenih (imaginarnih) škratov. Preden smo šli, so si umili zobe, postrigli nohte in počesali brade. Obleči so morali enake nogavice in cele hlače! Eden z zabasanim nosom, eden z vnetim grlom, eden z zamašenimi ušeski... Seveda, smo šli do zdranika, ki mora biti res zelooo pameten, saj se kliče: otorinolaringolog... Škrati so se peljali v prtljažniku, ker so grooozno pobalinski in lahko kaj uničijo in umažejo.
Uspešno parkirala.
Na ORL gneča, tamala je dramatizirala, sem jo zamotila, s škrati, da sva šli bp čez vrata. Hja, pač v prazno za nama govorim: pejmo, pejmo, ste vsi?
Gneča, da dol padeš. Starejši gospod naju je spustil, da nama je prej vzela napotnico. Na napotnico celo napišejo OTROK, da si prej na vrsti. Halabogu!!!
Bejb zabava sebe, mene in celo čakalnico. Je pač čveka za dol past. Pol Ljubljane ve, da ne mara palačink, da mi je škrat spezal z umazanimi čevlji za broško, drugi pa je ame brisal smrkelj. (ja, pri 4 letih je zabavno brisanje smrklja, sline, umazanije...).
Prideva na vrsto, noter cela drama. Je jokala. Od strahu. Pride mlad, prijazen zdravnik, ji je vse na rokici pokazal, pa obljubil, da ne bo bolelo. In NI. Stisnjena k meni, pa škrati so držali pesti. (saj potem so bili tudi oni na pregledu). : )
Hitro domov, saj je bejb še tako zelo bolna, da itak ne sme nikamor. Hrope, kašlja.
Kosilo imam kuhano, ravnokar sem spekla palačinke. (mariniram meso za jutri).
Šibam še pospravljat, saj zdaj, ko sem doma, vidim sak prah in brišem vsake 2 dni, vsak dan sesam...
Proti večeru se vrne lubči, bejb ga komaj čaka. Da mu vse pove, kaj se je zgodilo.
Jaz pa razmišljam, kako bi se odpravila kam v trgovino, ker me čakajo še 2, 3 vrste pralin za naredit, potem sem fertik za letos s tem!
lidka |