Kaj danes delamo?

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

1. apr 2013 9:50

Gledam v nebo, snežinke padajo in ne, ni prvoaprilska šala.

 

naor

Engie  

član od: 12.10.2007

sporočila: 472

1. apr 2013 10:46

Danes v službi

Engie

testeninca  

član od: 19.2.2013

sporočila: 751

1. apr 2013 11:20

Pri nas je tudi deževno snežen dan, pa študiramo kaj bi popoldan...

testeninca

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15830

1. apr 2013 12:35

Prekladam se od mize do dvoseda pred tv, pa spet do druge mize z laptopom in nazaj ... Malo ven pogledam in  me mine volja po sprehodu, tako da potem spet en krog naredim. Pa vmesna postaja shramba s potico, čokoladnimi jajčki ... To se ne bo dobro končalo, se mi zdi ...

mamamia

kitica  

član od: 4.7.2005

sporočila: 11

1. apr 2013 13:43

Tudi jaz ne prekipeam od energije; sem sama, en del familije je šel na ribolov drug del na morje z otroci, tako, da sva pes in jaz sama doma. Vstala že zgodaj, zakurila, dala prat perilo, obesila....; Pa potem od računalnika, do TV, pa malo šunke..sedaj pa razmišljam, da ni se spravila delat nekaj slanega iz skute, ki mi je ostala, pa da se ne pokvair. Kak burek, ali ima kdo še kakšno idejo?

Pa psa bom morala naterat ven, na sprehod- čeprav se tudi njemu nič ne ljubi, leži ko "crka" na kavču in samo leno dvigne glavo, ko pridem v sobo, češ:"pa daj že mir, kaj skoz neki težiš, a ne viidš, da zunaj sneži/dežuje"?

kitica

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15363

1. apr 2013 14:08

Včeraj cel dan  norija, obiski...danes končno malo miru.  Sita sem tega vremena, vsi smo prehlajeni...Hrane se nismo prenajedli, pol šunke še zrezala nisem. Bo za kak sendvič... Potico sem tudi nekaj zamrznila. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

dolenc52  

član od: 2.1.2012

sporočila: 72

1. apr 2013 14:52

Jaz pa danes  iščem verze pa nič kaj takega ne najdem. Zet ima ta mesec 50 let in je strasten gobar. Ali ima katera kakšne verze na to temo?Bila bi zelo vesela ,če se kaj najde. Hvala

dolenc52

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

2. apr 2013 1:42

Dan je minil,prav tako praznik. Po dolgem času sva bila z možem spet skupaj cele tri dni. Otroka pa sta tudi bolj kot ne odsotna. Dan pa je minil, bolj z razvajanjem.

Sedaj pa je zopet noč in še ena bo minila brez spanca, očitno. Trenutno sem še vedno budna kot, da je ura 11 dopoldne. Malo gledam tv, malo sem brala pa veke še vseeno nič skupaj ne lezejo. Kaj pa vi storite, kadar ne morete spati? Meni se to zadnje čase kar pogosto dogaja. Počasi me to že malo jezi.

kriznana

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

2. apr 2013 7:30

kriznana, mogoče si kaj takšnega pojedla za večerjo, ali pa ravno nisi.
Prijetno je, če si privoščiš toplo mleko z medom, ali pa skuto z medom in oreščki. Greš v posteljo, se lepo sprostiš. Nobenih motilnih elementov v sobi prosim lepo. TV, ako ga imata, izklopi iz elektrike, morda si daš kakšen CD LOUNGE gor z nežno sproščujočo glasbo, ugasneš luč...prepusti se.

MAMAMIA: Ja kako vam ni bilo včeraj do sprehoda? Po kosilu, med 14to in 16to je bilo čisto konkretno za kakšen daljš špancir. Vsaj tukaj okoli RACEHOFA je bila moja tura. Pa do parka in nazaj.
Vi pa bi šli po vaši okolici....

Sam sem prav prijetno preživel 1 april. Šel po zelenjavo v nakupovalni center, si skuhal kosilo, nato sem povabil prijatelja na KNEIPP kafico in domače pecivo in se prepustil čvekanju, nato pa sem naredil en krog do mestnega parka. Nato pa lepo na kavč, čaj in knjiga (sem že otožen ker končujem BALOHOVO knjigo. Res inspirira in spisana da jo POŽIRAŠ) nato pa malo 24Kitchen, seveda KABEL 1 in BUD SPENCER ter TERENCE HILL..

Danes pa, kot sem že zapisal na drugem družbeno socialnem forumu :D-->

"Kaj to veni je APRILSKA ŠALA?
Kdo od vas mi na podstrešju stoji in neke kokosove flocken okoli trosi?"
Mislim, dragi moji KULINARIKI, da sedaj bo pa res čas, da neha to nekdo trosit, saj bo še kokosa zmanjkalo!


Drugače pa dopoldne čaj in čvekanje, spravilo domačih dobrot v prozorno folijo in HOPA HOPA zamrznit, pomil sem že, kekse in obstojne reči preložil v mojo alu posodico. Nato pa v knjižnico da vrnem revije/dvdje, nato kuhanje, malo bom sedaj še  pogledal za službe. Popoldne še eni lažji opravki, nato pa knjiga, čaj, morda potica...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15363

2. apr 2013 11:58

Sinoči sem si nastavila alarm na telefonu za zjutraj ( sem šla zelo pozno spat)in seveda označim dan za ponedeljek  Danes pa se prebudim šele eno uro kasneje in ugotovim, da je seveda torek in alarm ni zvonil....Tako sva z sinom zamudila odhod v vrtec in imava dan za crkljanje. Očitno bo ta prestavljena ura še nekaj časa delala težave...

Zdaj se morava zmenit kaj bova skuhala in če ne bo padalo greva na sprehod. Včeraj sva šla z možem pogledat, če je že čemaž, pa so komaj pognali mladi listki. Pa še zelo mokro je za nabirat. Tudi regrat bo počakal na toplejše vreme. 

Glede službe pa nič novega...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti