11. okt 2008 7:29
Jaz pa pocasi v trgovino,sva z ocetom sama, tak da sm jaz glavna kuharica danes. Ob 12ih pa me caka se podelitev priznanj za najbolje urejeno okolico, ki jo bo prejel nas vrtec :) Tarja83
11. okt 2008 7:29
Jaz pa pocasi v trgovino,sva z ocetom sama, tak da sm jaz glavna kuharica danes. Ob 12ih pa me caka se podelitev priznanj za najbolje urejeno okolico, ki jo bo prejel nas vrtec :) Tarja83
11. okt 2008 8:39
Simona84, jazb sem dobila navdih kaj bi spekla - štrudl z makom in hruškami, pa sem se spomnila, da ga punci ne bi jedli (zaradi maka) brat pa ne zaradi hrušk.... klavdija
11. okt 2008 9:04
Dobro jutro ...popila sem že kavico zdaj pa novim podvigom naproti. Veri do postaje z vlakom ne vozi noben avtobus,tak da tu rešitve ni.... petardica
11. okt 2008 9:42
Dobro jutro - hm, danes sem pa imela že zjutraj (nekateri vstajajo pred mano) nevsakdanje opravilo - neki članici kulslo sem morala po zs razlagat, zakaj je njeno mnenje o tem, da se norčujem iz njenih receptov, napačno.....
LP
cervus
11. okt 2008 12:34
Ma dobar, kaj počnemo mi, kaj pa počnejo sestradane muce:
kradejo, kaj pa čejo.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 11. okt 2008 12:38:56
11. okt 2008 12:43
Madona elaphus, a taka si ti: pa ravno se pripravljam, da objavim en recept ( moj " ta prvi " ), sedaj se pa bojim.
ežoj
11. okt 2008 12:49
ežoj, ne kradejo. Imajo samopostrežni bife. ps. - štrudl z makom in hruškami uspel. klavdija
11. okt 2008 12:52
jaz pa ne povem, kaj je meni uspelo ( vsaj na videz, na okus bomo videli popoldan, imamo pri meni piknik ). Ko bo čas, bom slikico pokazal ( bom je poslal k receptu ).
ežoj
11. okt 2008 13:07
Delam (še 2 uri), potem gremo s starši na kosilo, zvečer pa kostanjev piknik - zgleda da brez mošta, ker je še vedno tako moten in nepiten. Bomo pa čez teden ali dva ponovili piknik...z moštom ;) Jejža
11. okt 2008 14:58
Danes pa sem bila pridna,po kavici sem pospravila spekla dva pladnja peciva na hitro,ker bom nekam nesla,skuhala današnje kosilo,skuhala jutrišnje kosilo(ker imamo načrte,ki ne vključujejo kuhanja...),zdaj pa grem na "teren" s sabo pa nesem pecivo... Dan je še dolgi imejte se lepo.. petardicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Svaljki v curry omaki z ohrovtom