31. dec 2012 15:29
Dopoldne v sončnih hribih, sedaj pa orehova potica v vzhajanju.
31. dec 2012 15:29
Dopoldne v sončnih hribih, sedaj pa orehova potica v vzhajanju.
31. dec 2012 15:35
Jaz pa sem danes izumila nov recept... razpokane breskvice...
jade
31. dec 2012 16:40
Bravo, Jade.
Pozdravček!
31. dec 2012 18:01
Tudi jaz bi rabila tak recept za razpokane breskvice, da mi ne bi, saj se jih ne upam lotit.
Drugač pa sem bla dopoldne v službi, potem sem spekla kruh, danes iz moke 500, naredila sarmice, zdej pa pečem telečjo kračo.
In pa vsake toliko pogledam na kulinariko.
irena66
31. dec 2012 18:24
Jaz pa sedaj počivam na sedežni, kosilo je bilo super, moj domač kruh v buzari tudi ( sledil bo recept moje buzare), .....potem pa kruhki...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
31. dec 2012 20:25
Sem že več kot cel teden doma (kolektivc) in mi prav paše. Danes sva šla s predragim še po faširano meso in potem sva skupaj delala sarme. Definitivno in nepreklicno ne bova več skupaj kuhala, ker se bova ob skupnem kuhanju lepega dne samo še pobila . So pa sarme zato še toliko bilj fantastične, zraven je bil še krompirček v kosih zabeljen z ocvirki.
leandros
31. dec 2012 20:25
No mi smo že začeli.. z aperitivom.
irena66
31. dec 2012 20:47
Vse štiri v luftu, potem ko sem se 6 ur potikala po hribih, moj dragi me je zjutraj pustil pri sestri, 4 babnice smo jo mahnile na Gorenjsko uživat na sonce, ostale 3 so bile zadovoljne s Kriško goro, sama pa sem zadevo konkretno podaljšala. Greh bi bil v takem ostati v megleni Ljubljani. Dragi je spet špilal taxi službo. Večerja je bila tik tak narejena, zdaj pa res ne počenjava ničesar. Potem bova šla verjetno v mesto, čeprav tudi tule poka že zdaj kot za stavo.
Lep preostanek večera vsem.
Silvestrov sončni zahod na poti s Kališča v dolino.
Loni Makaroni
31. dec 2012 20:51
Čakamo novo leto.
lp
cervus
31. dec 2012 20:53
Mi tudi.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom