2. apr 2013 20:32
Sem bila tako zaposlena čez praznike, da nisem utegnila pokukat na Kulinariko... v soboto sem že zgodaj vstala (seveda zaradi prazničnega vznemirjenja), spekla kopijo vatikanskega kruha (ta je bil še boljši!) in naredila raffaelo kroglice (okusne, samo kar nekaj časa vzamejo), potem pobarvala jajčka (moja bojazen glede krašenja s travicami je bila odveč, dež je stopil ves sneg, tako da sem prišla do njih) in skuhala kosilo. Žegnat jih je kot ponavadi nesla mami, jaz pa sem se malo spočila. Popoldne sva šla k prijateljem in se je zavleklo kar v noč, imeli smo se pa super. V nedeljo sem pela pri maši, kuhati mi pa hvalabogu ni bilo treba, sva bila povabljena k njegovim sorodnikom. Seveda se je tudi to kosilo kar zavleklo, tako da sva domov prišla šele zvečer. Malo tv-ja in spat. V ponedeljek se je na kosilo javila tašča in moja teta in smo imeli ves dan obiske. Pozno popoldne pa sva odšla na sprehod, je prav pasalo, saj je končno prenehalo deževati, seveda ne za dolgo.
Danes pa prav nič praznično-zjutraj na fitnes, se je zelo mudilo, saj sem imela že ob 12ih neke delavnice (za izboljšanje učinkovitosti na trgu dela bla bla bla...), potem v knjižnico in domov. Danes mi ni bilo treba kuhati, sem le pojedla, potem sem malo pregledala knjige, ki sem jih prinesla, pospravila kuhinjo, zložila eno žehto perila in to je to.
Aja, Trixi, poroka bo 15. junija. Trenutno me samo to drži pokonci, ker me to, da ne dobim službe, spravlja v resno stisko. Saj ne, da ne bi imela kaj jesti, ampak mi tako zelo zbija moralo, da sploh ne znam opisati. Danes sem spet dobila negativen odgovor od podjetja, kamor sem šla v torek na preizkušnjo za čistilko. Po vsej verjetnosti zaradi izobrazbe, ker se bojijo, da bom pobegnila. Kam že???
Vsaj sonce naj posije...
JJ