22. mar 2013 11:45
MBrando je napisal/a: |
Sedaj pa pomijem, mami pripravim zajtrk (TETKA SKUTA, zelišča in zelenjava na enem kosu, TETKA SKUTA in DOMAČA BRESKOVA marmeljad na drugem), se uredim, mamo zapeljem na srečanje zgodovinarjev, pol pa iskat črno tablo za pisanje s kredo, pripravo kosila in popoldne na čaj do kolega. Včeraj je odpadlo, ker je delal. |
Ampak, MBrando, kapo dol, uživat pa znaš - in to v drobnih stvareh, kot je dober zajtrk, knjiga, čajčkanje s kolegi. Res, ni , da s takim pozitivizmom ne dobiš kmalu službe! Pa Trixi in JJ tudi, seveda, tudi za vaju navijam(o).
Meni se je dan začel bolj tako-tako, ampak se ne dam. Predvčerajšnjim mi je sosed mehanik popravljal avto, neko pušo/injektor pri mašini mi je menjal. Je šel moj na odpad iskat rabljeno, zvečer je bil avto zrihtan. Včeraj sem bila doma, danes zjutraj pa se odpeljem v službo, celo vožnjo mi je ob ustavljanju in v praznem teku smrdelo po bencinu. Na začetku še nisem paničarila, sem si mislila, da je ok, ker je menjano, se bo že razsmradilo. Ampak se ni. Pri starših (po eni uri vožnje!) sem odprla havbo, ugotovila, da zadeva pušča bencin, nakar se odpravim na AMZS. Raje ne vem, kaj bi lahko bilo, ker mehanik avta niti vžgal ni več, temveč sva ga porinila do delavnice. Vmes sem uspela priti do službe z zamudo. Zdaj je že popravljeno, cena je sicer zasoljena, ampak neznansko več mi pomeni to, da so mi ga poštimali. Vse pohvale AMZS-jevskim mehanikom, so mi res še vedno pomagali. O sosedu mehaniku bom pa še razmislila
Popoldne torej najprej po avto in plačat popravilo, nato k bivši sodelavki na kofetek in po ene sadike, potem k mami in zvečer še na pokopališče k babici in domov.
rag_doll