3. apr 2013 9:38
JJ, vem kako prazen je občutek v iskanju službe. Greš na kak razgovor, občutek je dober, nato pa niti odgovora ne dobiš ali pa te zavrnejo. Jaz imam zadnje čase težave, da me hitro povabijo na razgovor, sem med resnimi kandidati, na koncu pa me niti ne obvestijo. Ravno zadnji je bil takšen. Ni drugega kot glavo gor, čimveč delati na svojem telesu in duši, slej ko prej bo prišla priložnost. Pa še tako lep dogodek te čaka, poln vznemirjenja. Morda pa se do takrat že pojavi kakšna priložnost.
Tudi jaz tako razmišljam, toda te dni imam bolnega moža, zdaj sem očitno virus dobila tudi jaz in sin. Sita sem te dolge zime, mraza, bolezni. Namesto, da bi dneve izkoristila za naravo, sebe, se posvečam drugim in me izčrpava. Težave imam z sinom po pretresu možganov in ker ne zmore velikih naporov hitro zboli. ....Čaka naju še nekaj preiskav...nič prijetnega. Upajmo, da bodo težave sčasoma izvenele.
Danes navsezgodaj sem brskala po internetu za prehrano za boljšo vitalnost, energijo, razstrupljanje...( tu je MBrando pravi ekspert). Ko se sin zbudi ( še spi po težki noči kašljanja...) in če ne bo imel vročine greva po par stvari v eko trgovino. Bom te dni pripravlja več vitaminov, bolj naravno hrano, da malo pridemo k sebi. Sicer imam kar nekaj tega doma (orehovo, konopljino )olje, ingver, kurkumo, svežo zelenjavo in sadje (kolikor je), različna semena, žita, domačo moko, čičeriko, lečo) , le še kombinacije bo treba poiskati. Mika me javorjev sirup, neoluščen riž, ananas, špinača, aloe vera, avokado, granatno jabolko....
Seveda pa si najbolj želim sonca in sprehoda na bolj toplem zraku.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi