7. okt 2008 20:34
verjetno v vseh hoferjih, za trboveljskega vem zagotovo.
ežoj
7. okt 2008 20:34
verjetno v vseh hoferjih, za trboveljskega vem zagotovo.
ežoj
7. okt 2008 20:59
Anomis, po moje tam enkrat novembra. Hehe, kaj sem opazila: zadnji trije imamo vzdevek na enak način :) Atina
7. okt 2008 21:07
Kokosova mast je zdaj očitno v stalni ponudbi, je v hladilniku, blizu masla.
rimljanka - zasebno mnenje
7. okt 2008 21:49
Čao, no, potem pa sploh fajn, da bomo lahko tole mast kupovali celo leto. Kakor sem rekla, jaz je dos edaj še nisem uspela trofit. Me še tole zanima - ali je v bistvu nadomestek za maslo ali margarino? Ja, saj vem, skoraj enako pri uporabi v pecivu, bolj me zanima za oblive, masleno kremo ipd.... L.noč p.s. Atina, ja, res je. A nismo "originalni" pri nickih? Lep pozdravček, S.
8. okt 2008 3:38
Anomis, kokosova mast se najbolj obnese za piškote oblivat, ker je manjša površina. Lahko pa seveda nadomestiš povsod, če ti paše :) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
8. okt 2008 8:44
no če ste že pri volji, bi vas pa še jaz prosila za kakšen nasvet, recept potrebovala bi recept za kakšne dobre piškote s katerimi ni veliko dela-ni treba delat kroglic ali pa jih izrezovat z modelčki. Mogoče malo velika želja ampak zelooo rada pečem in res da imam novo pečico-hvala tistemu ki je izumil ventilacijsko pečenje, ampak sredi novembra pričakujemo naraščaj in predvidevam da bom bolj na tesno s časom... lucijana
8. okt 2008 9:39
Lucijana, medene strucke, domaci prijatelj - oblikujes struce, ki jih speces in pecene narezes, bicikli (podobno), chocolate chip cookies, snezni veterci - nadevas z zlico, londonske rezine - speces v pekacu in peceno narezes na rezine, piskoti s testomatom , pa se bi se kaj naslo. LP, R. Sporočilo je spremenil(a) rebecca dne 08. okt 2008 09:40:25
8. okt 2008 14:57
Sem šla malo brskat za drobnim pecivom pa da malo prilepim k nam izdelke naših "kolegic" z drugih kulinaričnih net strani...
mamamia
8. okt 2008 15:06
www.coolinarika.com/.../repository
Pa še to, samo za kakšno idejo, ker na Kulslo je tudi veliko vsaj tako lepih strani...
mamamia
8. okt 2008 15:08
mamamia, nesramnost... kako se mi cedijo sline... tulka Sporočilo je spremenil(a) tulka dne 08. okt 2008 15:40:22Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Milijonska juha