6. jan 2009 21:14
Ko so mi neki kokosovi kekseki čez par dni zdeli presuhi, sn jih za par sekund dala v mikrovalovko, pa so bli ko novi, pa še dišalo je, ko da sn jih glih spekla. tumpika
6. jan 2009 21:14
Ko so mi neki kokosovi kekseki čez par dni zdeli presuhi, sn jih za par sekund dala v mikrovalovko, pa so bli ko novi, pa še dišalo je, ko da sn jih glih spekla. tumpika
6. jan 2009 22:26
Pa še slaba polovica moje praznične peke (ostalega je prehitro zmanjkalo): matilda
6. jan 2009 22:38
Matilda, čudovito!!
stana
6. jan 2009 22:46
Matilda.. res ful lepo!!!
MM
7. jan 2009 0:01
Matilda, ti si taka carica!!! lp Sašakozamurnik
sporočila: 2311
7. jan 2009 4:53
Pa le nisem zastonj hodila sem vsak dan pogledat,ali se je matilda kaj spomnila na nas. To je(vsaj za moj okus) tudi dokaz da za lepe izdelke pravzaprav sploh ne potrebujemo barv!. Tista zelena,ki pa je, je pa res tista prava barva smreke.Kako ti jo je uspelo narediti? Bravo,bravo! kozamurnik
7. jan 2009 6:47
Hvala vsem. Kozamurnik, oprosti, ker si tako dolgo čakala, vedela sem, da obljuba dela dolg, pa se mi kar ni dalo poslikati... Letos so bili piškoti res bolj naravnih barv, zato sem naredila smrekice, ki so popestrile paketke s piškoti. Uporabila sem zeleno živilsko barvo - nič posebnega. matilda
7. jan 2009 10:09
Matilda, lahko poveš, katere so tiste zvezdice v desnem spodnjem kotu? Super izgledajo. pujsek Sporočilo je spremenil(a) pujsek dne 07. jan 2009 10:09:43
7. jan 2009 10:56
To so švicarske praline ali nekaj podobnega, recept se najde v eni od starejših knjižic rama (ne vem točno kateri, ker sem našla na onem linku, kjer so skenirane vse ramine knjižice). Če ne najdeš, mi javi na zs, pa bom poiskala recept. matilda
7. jan 2009 17:47
matilda prečudovito pecivo...zanima me kako se imenuje(in po možnosti recept) od tistih belih kroglic zraven švicarskih pralin... lp p.s to temo spremljam od začetka in res ste mojstrice, vaše fotografije so tako lepe(tisto kar je na njih pa še posebej) ledenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Rumove kocke