6. okt 2008 20:47
davidson,vse življenje se učimo,nič še ni zamujeno.Tu na kulinariki res dobiš odA do Ž,pa še kaj u mes! jampina
6. okt 2008 20:47
davidson,vse življenje se učimo,nič še ni zamujeno.Tu na kulinariki res dobiš odA do Ž,pa še kaj u mes! jampina
6. okt 2008 20:53
seveda je imela po svoje prav. Zato sem ji pa dala točko in smajlija. =) tulka
6. okt 2008 20:57
pošteno tršica,bravo!!!!! jampina
6. okt 2008 21:08
sedaj me res ve učite,če verjamete ali ne sem sedaj prvič v življenju na forumu in klepetalnici in zdaj vidim koliko sem zamudila.(vsega bi se prej naučila)ha ha davidson
7. okt 2008 10:11
davidson je napisal/a: |
sedaj me res ve učite,če verjamete ali ne sem sedaj prvič v življenju na forumu in klepetalnici in zdaj vidim koliko sem zamudila.(vsega bi se prej naučila)ha ha davidson |
In kaj vse te še čaka in česa vse se lahko naučiš...
Tisto stepanje jajc mi je blizu: bolj jih stepaš bolj naraste, vsaj testo za biskvit menda???? Pa pravi prijem, ne pretežka roka, če me občutek ne vara???
Mamamia
mamamia
7. okt 2008 11:14
mamamia je napisal/a: | ||
In kaj vse te še čaka in česa vse se lahko naučiš... Tisto stepanje jajc mi je blizu: bolj jih stepaš bolj naraste, vsaj testo za biskvit menda???? Pa pravi prijem, ne pretežka roka, če me občutek ne vara??? Mamamia mamamia |
...in sem jaz to prebrala včeraj, hitro šla k mami po praker (to je tista reč za "na roke" stepat tepihe) in se veselila, kako bo to zanimivo gledat tisto naraščanje... roka je v redu, prijem najbrž tudi...Ampak, a mi zna zdaj kdo povedat, zakaj so mojem koruzniku učki skoraj ven pobegnili, ko sem mu razložila, čemu sem šla po praker??? Pa glava ga je začela bolet in najbrž je imel stik z mamamio, ker si je frotirast spodnji del pižame potegnil skoraj do vratu...
Ognjič
7. okt 2008 11:17
Bravo ženske prav zanimivo vas je brat. Mogoče dodam samo to,da vaja dela mojstra(vsaj kar se biskvita tiče..) petardica
7. okt 2008 12:36
Nena, to si ti rekla mamica03
7. okt 2008 12:55
o mati moja, sem se nasmejala! tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Lazanja z bolonjsko omako