6. okt 2008 19:34
mamamia je napisal/a: |
Flanelasta pižama brez volančkov, pa pas od spodnjega dela pižame do pod pazduho gor potegnit, seveda pri luči. To je najboljša kontracepcija...Mamamia mamamia |
6. okt 2008 19:34
mamamia je napisal/a: |
Flanelasta pižama brez volančkov, pa pas od spodnjega dela pižame do pod pazduho gor potegnit, seveda pri luči. To je najboljša kontracepcija...Mamamia mamamia |
6. okt 2008 20:16
Ognjič, leder je zakon, to pa ja veš. tulka
6. okt 2008 20:22
pri meni lahko naročite,kar koli iz ledra,tangice,modrce......... davidson
6. okt 2008 20:24
davidson, tangice? tulka
6. okt 2008 20:26
ej ,dame imam občutek ,da mislimo vse na isto "pecivo",jast sicer ne nosim pižam ,dovolj so tiste nitke ki držijo gor mašno,to vshaja ........,dvakrat nama je pa že "čez" ušlo.Vedno pa sem se držala navodil da je treba penasto stepati jajčka ,če hočeš da "pecivo" uspe jampina
6. okt 2008 20:32
seveda,super stvar,v začetku malce neprijetno ampak hitro se navadiš. davidson
6. okt 2008 20:35
ja kam bi pa prišli ,če bi vse takoj znali???Je pa ja lepo EKSPERIMENTIRATI,jen pa res da se hitro navadiš in hitro občutiš pomankanje ,he he jampina
6. okt 2008 20:39
jampina, to me je spomnilo na en moj test... jemali smo bolezni, poškodbe in športe, pol sem dala pa v test opise, učenci so morali pa prepoznati opisano. In sem napisala: "Na začetku te malo boli zadnjica, vendar se sčasoma navadiš." Sem si rekla, bojo pa ja vedel, o čem govorim - jahanje, kolesarjenje, motociklizem... In ena deklica napiše: "Driska." tulka
6. okt 2008 20:41
nisem več rosno mlada in moram priznati,da se še sedaj učim in preizkušam.(od kulinarike do mmmmmmm) davidson
6. okt 2008 20:43
ha ha ,priznaj da je imela punca po svoje prav????????Saj sčasoma bo (je) spoznala ostale poškodbe in nastale vzroke jampinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Bučna juha s kokosovim mlekom