30. sep 2008 9:08
Hm, hm,...kaj bi mogoče bilo še kaj prostora zame? Jelenckova
30. sep 2008 9:08
Hm, hm,...kaj bi mogoče bilo še kaj prostora zame? Jelenckova
30. sep 2008 9:30
Pa jaz sem rada povsod zraven. V bistvu so me doma glih razkurli, pa sem rekla grem malo živce odmarat... Trenutno sem pa brez avta. Obup!!! Začetnica
30. sep 2008 9:41
Misliš, da bi me ona mela na domovanju eno noč Če pa me sploh ne pozna! Začetnica
30. sep 2008 9:48
ZAČETNICA je napisal/a: |
Misliš, da bi me ona mela na domovanju eno noč Če pa me sploh ne pozna! Začetnica |
30. sep 2008 9:50
Jaz pa dežurna...k vragu, pa še menjat me noče noben, ker so se vsi razleteli po trgatvah...............
Mamamia
mamamia
30. sep 2008 9:51
He, he... Jaz imam sicer en tiny winy avto, če bom Katko lopatko peljala, bo zadaj prostor samo za eno bejbo, : ) Uha, sem pa z nadomestnim tiny winy avtom in upam, da do konca tedna dobim svojega. Yes! lidka [sonce]
30. sep 2008 9:53
za spanje ni problemov na Krasu http://vodnik.kras-carso.com/ pa še kak vinograd vas bo vesel:)
sladkosnedko
30. sep 2008 9:56
lidka je napisal/a: |
He, he... Jaz imam sicer en tiny winy avto, če bom Katko lopatko peljala, bo zadaj prostor samo za eno bejbo, : ) lidka [sonce] |
30. sep 2008 10:00
Da ne bo kera mislila, da je Katka lopatka debela, sam mal velika je. : ) lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hot dog v listnatem testu
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način