30. sep 2008 9:41
Misliš, da bi me ona mela na domovanju eno noč Če pa me sploh ne pozna! Začetnica
30. sep 2008 9:41
Misliš, da bi me ona mela na domovanju eno noč Če pa me sploh ne pozna! Začetnica
30. sep 2008 9:48
ZAČETNICA je napisal/a: |
Misliš, da bi me ona mela na domovanju eno noč Če pa me sploh ne pozna! Začetnica |
30. sep 2008 9:50
Jaz pa dežurna...k vragu, pa še menjat me noče noben, ker so se vsi razleteli po trgatvah...............
Mamamia
mamamia
30. sep 2008 9:51
He, he... Jaz imam sicer en tiny winy avto, če bom Katko lopatko peljala, bo zadaj prostor samo za eno bejbo, : ) Uha, sem pa z nadomestnim tiny winy avtom in upam, da do konca tedna dobim svojega. Yes! lidka [sonce]
30. sep 2008 9:53
za spanje ni problemov na Krasu http://vodnik.kras-carso.com/ pa še kak vinograd vas bo vesel:)
sladkosnedko
30. sep 2008 9:56
lidka je napisal/a: |
He, he... Jaz imam sicer en tiny winy avto, če bom Katko lopatko peljala, bo zadaj prostor samo za eno bejbo, : ) lidka [sonce] |
30. sep 2008 10:00
Da ne bo kera mislila, da je Katka lopatka debela, sam mal velika je. : ) lidka [sonce]
30. sep 2008 10:03
Sorči, mene ne bo, namreč ta vikend gostim širše pleme... Ura vožnje do Komna? V normalnih razmerah je to sicer res, ampak odkar so dela na AC se ljudje vozijo po vseh lokalnih cestah in so vse ceste polne zamaškov. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 30. sep 2008 10:05:51
30. sep 2008 10:09
kuharica Mici je napisal/a: |
Hojla, z veseljem bi se vam pridružila, pa gremo v soboto na poroko. Kakšen vaški sejem pa imate? Sem samo pol urce stran in bi kdaj prišla tudi samo na sejem. A je samo enkrat letno ali je bolj pogosto? Imate opasilo? LP kuharica Mici |
30. sep 2008 10:14
Punce jaz sem v pogajanju za avto (beri: dragem se dobra delam). ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko