Sobota na krasu
8. okt 2008 8:36
Uno cankarjanstvo se lahko gresta pa s šalco čaja, sam MamaF, ne ve za ta incident... ; ) lidka [sonce]
8. okt 2008 12:46
Wauuu, Katka, ful lep filmček! Madonca, zdaj bo lahko cel svet videl, kako smo lepe in fajn! Pa še Tonči in Likar imata močni stranski vlogi . Muzika je tudi prav taprava......še dobro, da je kaj slišat, ko smo ble tolk glasne. Začetnica, Cankar ti sporoča: Povej natančni odtenek ploščic v tvoji kopalnici, da bo lahko taprave nianse papir v WC primež namontiral, ko ti ga skesano prinese. mamaF - Mojca
8. okt 2008 13:02
Uuuuu, kaj bom jaz fouš.... lidka [sonce]
8. okt 2008 13:17
mamaF je napisal/a: |
Začetnica, Cankar ti sporoča: Povej natančni odtenek ploščic v tvoji kopalnici, da bo lahko taprave nianse papir v WC primež namontiral, ko ti ga skesano prinese. mamaF - Mojca |
8. okt 2008 14:16
Tole je ratalo pa zelo resno, samo čakam še na uradni razpis. Sem že skoraj nahecala mojo običajno sotekačico, da greva skupaj. Danes sem kofečkala z delom navijaške ekipe. Saj tek ni več kot 10 km, če se ne motim, teden kasneje imam še zadnji letošnji polmaraton, katerega bi rada pretekla v zase rekordnem cajtu (čas LM - 1 sekunda, da ne bo kdo mislil, kakšen fanatik sem ratala).
No, da boste vedele, za koga navijat:
Loni Makaroni
8. okt 2008 14:56
Pol pa to laufanje že ni tak napor, če majo ene cajt še mahat zravn. Začetnica
8. okt 2008 18:06
ja, muziko sem pa uganila! aknelab
8. okt 2008 19:02
Super film,moram pohvalit..........pa ena fajn tortica se vidi........uh zej sem pa tooolk važna lp goga
9. okt 2008 12:27
Loni, kaj pa novemberski treking v Ljubljani? Se mi zdi, da je to tudi nekaj zate- treking liga, namreč, če še ne poznaš. www.treking.si http://www.adventuresport.si/koledar-prireditev.html ali pa tale, ki je že malo prej http://www.treking.si/index.php?option=com_content& fresh Sporočilo je spremenil(a) fresh dne 09. okt 2008 12:27:43Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Pizza s pršutom
Lazanja v slow cookerju