3. okt 2008 13:52
Oooooooooooo, kul!!!!!!!!!!!! Itak smo kle najboljše kuharice, : ) lidka [sonce]
3. okt 2008 13:52
Oooooooooooo, kul!!!!!!!!!!!! Itak smo kle najboljše kuharice, : ) lidka [sonce]
3. okt 2008 14:02
Jaz pa bi kakšnega kraševca kaj rada pogledala :) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
3. okt 2008 14:05
mamaF je napisal/a: |
To, Začetnica!!!! Posebej za tebe lahko naredimo še ekskurzijo do nogometnega igrišča. Torej ste že štiri, super!Zdaj moramo samo še zvedet, če bo prišla Loni na Kraški maraton, da zadevo ponovimo še enkrat drugo leto (se mi zdi, da je spomladi) in pridemo navijat v Sežano.Loni, te čakamo-rezerviraj si termin.mamaF - Mojca |
Loni DEFINITIVNO pride na Kraški maraton. Tako da, mamaF, se kar pripravi na invazijo.
Lidka, to bo šele spomladi drugo leto, moje pretepanje pa... nimam pojma, ni prišlo še nobeno nadaljnje obvestilo, kako in kaj. Ali so se me pa vsi ustrašili?
Loni Makaroni
Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 03. okt 2008 21:22:20
3. okt 2008 14:19
A greš z nami? lidka [sonce]
3. okt 2008 21:24
Tekaški pozdrav jeseni je ta tek, ja. Mislim, da je eden izmed tistih, ki so pod okriljem Poleta. Se selimo v smeri toplih južnih krajev. V nedeljo v Nabrežino, torej me jutri ne spravite nikamor, dan za počivanje in makarone.
Loni Makaroni
3. okt 2008 21:57
Ok, pravkar potrjeno, se grem mlatit, tako da bo malo manj počivanja na agendi. Makaroni pa ostanejo.
Loni Makaroni
3. okt 2008 22:27
Hej, bejb, da boš še mene naučila. Vse ostale, ki smo na poti na Kras, gumaste škornej s sabo, da bomo šle na poti še po gobe lahko, : ) lidka [sonce]
4. okt 2008 0:48
Nič ne bo z mojo hojo, bom bolj na miru ob kakšni dobri pijači., že včeraj me je zagrabilo v hrbtu in sem bolj ali manj Quasimodo. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
4. okt 2008 7:01
No picike, dež je ponehal. Sem vam gumb prevrtela, tako da vam ne bo kapljalo za ovratnike. Pa še sonček bo pokukal, malo pozneje seveda. Ne morete imeti vsega dobrega naenkrat, da se vam ne bo zabasalo.
Uživajte!
Kyara
4. okt 2008 8:03
Kyara je napisal/a: |
No picike, dež je ponehal. Sem vam gumb prevrtela, tako da vam ne bo kapljalo za ovratnike. Pa še sonček bo pokukal, malo pozneje seveda. Ne morete imeti vsega dobrega naenkrat, da se vam ne bo zabasalo. Uživajte! Kyara |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Tajski rdeči curry