21. sep 2008 7:29
Tudi moje omare pokajo po šivih. Je pa ena razlika, v moji omari ne boste našli krila. Ga ne oblečem, pa če mi kdo plača za to. Ne morem pomagati, tako sem se navadila. Pri krilu imam občutek, kot da sem z nago ritjo na cesti. Mi vse piha gor.
Jaz imam nekako zloženo tako, da imam sezonska oblačila spredaj, nesezonska pa zadaj. Ker smo štirje, sem v to prisiljena, ker drugače nimamo prostora. Hči rabi svoje, sin je zgodba zase. Po njegovem omare sploh niso potrebne. Vse ima zloženo po stolu, fotelju, postelji, pralnem stroju....Ko povzdignem glas sicer lepo pospravi, drugi dan pa je spet isto, ker se vsaj 3x na dan preobleče in slečena oblačila lepo pospravi in razstavi po celi sobi, češ, saj bom to še rabil....danes?
No, dobro da ste me spomnile, v akcijo bo treba in menjati sezonska oblačila. Debele stvari naprej.....oh, kako piha pri nas!
Ja, ja, pa ne vem, če bo kaj časa danes....upam, da bom vsaj eno omaro uspela predelat. Vse ven, prebrati, kaj pride v poštev, kaj še paše....kaj ne rabim pa itak podarim na kmetijo znancem.
Mislim pa, da bo najprej na vrsti omara za čevlje. Ježešna, koliko športnih copat in motorističnih škornjev se je nabralo!
Kyara