Whirlpool - pralni in sušilni stroj

valči  

član od: 5.2.2006

sporočila: 197

tema odprta - 17. sep 2008 21:49 | ogledi: 6.192 | odgovori: 10

Zanima me, če ima morda kdo od vas pralni ali sušilni stroj znamke Whirlpool. Pri nas je prišel čas, ko nas je zapustil naš zvesti pomočnik - sušilec. Zasledila sem Whirlpoolovega po ugodni ceni, pa me zanima, če je vreden nakupa. Zanima me tudi kako se obnese pralni stroj iste znamke.

Saj veste finančni zalogaj ni tako majhen, pa nebi rada kupila mačka vžaklju.

Lp

valči

menci  

član od: 26.2.2006

sporočila: 84

17. sep 2008 22:09

Jaz imam pralni stroj te znamke, pa se ne bi še enkrat odločila zanjo. Je preveč glasen, zato ne morem prati ponoči. Pa še odtočno cev ima malce širšo od prejšnjega (gorenjevega), tako da imam cev na odtok pritrjeno s posebno objemko. Zavese mi precej zmečka, kljub temu da jih perem na programu, ki je namenjen prav njim. Skratka, nad njim sem razočarana in nobenega izdelka te znamke ne bom več kupila. Lp. menci

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

18. sep 2008 7:43

Mi imamo pa Whirlpoolov hladilnik in je absolutni zmagovalec med "aparati"  pri hiši!

jasna

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

18. sep 2008 7:49

Sicer nimamo pralnega in sušilnega stroja, samo nov hladilnik je ekstremno glasen bannanna

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

18. sep 2008 8:59

Pozdravljena Valči Ta znamka res ni uredu kot ti je že omenila Menci.Res je glasen,ropota k mlin k centrifugira,po vrh še pa ornk zmečka perilo.Moj stric ga je kupo,in mu je v roku emega meseca crknu več kot 10.Tako da je bil več servis na obisku kot sorodniki. Miele

miele  

18. sep 2008 9:15

Pol so mu pa dali dopropis,kok je dal za njega.In je šel v trgovino kjer ga je kupo,ter doplačal še 200 eur,in se odloču za znamko Bosch.Ta stroj ima več kot leto dni.DELUJE BREZHIBNO. Ravno zadnjič,je kolegica menjala tud nov stroj,ga je imela od Whirlpool prej.Skoraj znorela z njim.Kot prvo:perilo je mečkal,med pranjem bil zlo glasen,ko je pa sledila centrifuga je bila pa katastrofa. Zdej je pa kupila blagovno znamko od LG.Več kot zadovoljna z njim.Se ga sploh ne sliši med pranjem.Ko pa centrifugira pa zlo mal.Tako da komot lahko pere ponoč,ker tud živi v bloku. Sem pa zadnjič bral v eni reviji,da je trenutno Bosch,najbolj prodajen pralni stroj. Sam mam od Bosch,pomivalni stroj,steklokeramičen štedilnik,kombiniran hladilnik,Kar se pa tiče pralnega stroja in sušilnega stroja,mam pa od blagovne znamke Miele. Sem pa z obema znamkama (VEČ KOT ZADOVOLJEN). Odločitev je pa od vsakega,kolk si finančno zmožen za nakup strojev. Želim ti veliko uspeha ob nakupu strojev.Pa sporoč nam za ktero znamko si se odločila. Miele

valči  

26. sep 2008 20:06

Tako, pa sem ga kupila. Na koncu sem se vseeno odločila za Whirpoola. Moram povedat ,da sem z njim zelo zadovoljna kar se pač sušenja tiče (dobro, da je steri zanič ). Če se bo pa kaj bolj kvaril,pa bomo videli. Upam da ne. LP valči

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

26. sep 2008 21:04

Eh,punce ste me mal ustrašle,ravno danes sem kupila pralni stroj Whirpool.Tistega ki se polni zgoraj.Priključenega še nimam ,upam pa da bo v redu. lp goga

Tanja05  

član od: 26.12.2003

sporočila: 392

26. sep 2008 21:11

Jaz sem oba stroja naročila v Quelle katalogu, oba znamke Privileg. Imam ju cca 1/2 leta, zaenkrat delata brezhibno, tudi glasna nista. Pa še cena je bila zelo ugodna.

Tanja

miele  

27. sep 2008 0:05

Pozdravljeni Zanimivo da si se vseeno odločila za to znamko.Pač vsak se odloči sam kter stroj bo izbral.Kot pravijo tud v znamki ni vse.Upam da boš zadovoljna z strojema. ŽELIM TI VELIKO SREČE IN ZADOVOLJSTVA Z STROJEMA. GOGA.TEB PA TUD ČIM MAJN NEVŠEČNOSTI Z STROJEM.TAK STROJ JE MOJ STRIC KUPO,IN JE NOREL,KOK SE JE JEZIL Z NJIM.SEJ SEM NAPISU PAR VRSTIC NAZAJ. Sam imam pač miele stroje.Model pralnega stroja:Miele W 3985 NAVITRONIC Sušilni stroj:W T4427 C Ogledate si ga lahko na www.miele.si Pralni stroj deluje brez oglenih ščetk,profesionalni pogon.Ker živim v bloku je to idealno,da lahko perem ponoč. lp Miele

valči  

27. sep 2008 15:22

Miele, kupila sem samo sušilca. Gogad, daj oglasi se prosim čez kakšen teden ali dva, pa napiši kako deluje pralni stroj te znamke. Močno upam, da se nisva nas..... Lp valči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti