19. sep 2008 21:29
Jaz sem bila pa letos, pa sem bila ful razočarana. lili_stef
19. sep 2008 21:29
Jaz sem bila pa letos, pa sem bila ful razočarana. lili_stef
20. sep 2008 4:33
Mislim, da je zelo pomembno, kako zna duhovni vodja pripraviti ljudi na srečanje z našo Božansko mamo. Naše vodstvo je ravno na tem področju čudovito. Že po poti se naravnamo in odpremo naša srca, tako, da kot sveže zorana njivca prispemo v Međugorje. Saditi semena miru in ljubezni v taka srca pa ni težko. Kar hitro in dobro se prime. Mislim mir, ljubezen in globoka notranja radost, kar pa je osnovni namen Međugorja. Radost radost
22. sep 2008 11:09
radost, bi se morada našlo še kako prosto mesto ( vsaj za dve osebi) ?
kobra 1
22. sep 2008 15:37
"vsaj za dve osebi" - saj vem, da me nič ne briga, ampak 240€ - a nebi raje našli "semena miru in ljubezni" kje bližje - morda na Brezju ali pa le v gozdu nekje sredi Pohorja? Po moje bi se ravno tako "prijela". lp, vanjatajnsekkozamurnik
sporočila: 2311
22. sep 2008 15:55
vanjatansek, to je pa za moje pojme malo nenavadna primerjava kot bi rekla: zakaj bi hodili na morje v Boko Kotorsko, saj je isto tudi v Piranu?! Pa za ta denar bodo videli poleg Medjugorja tudi malo Hrvatske pa tudi del Bosne -to je pa tudi nekaj,ne? Meni se cena sploh ne zdi pretirana,prav nasprotno. Lepo potovanje vsem,ki se odpravljate tja. kozamurnik
22. sep 2008 17:02
Lili_stef, zakaj pa si bila razočarana? Mi smo tudi bili letos za en dan, saj smo se v Međugorju ustavili na poti proti domu. Kljub neznosni vročini nam je bilo zelo lepo in upam, da se bomo še kdaj vrnili za več časa. Mislim, da je odvisno, kaj od romanja pričakuješ in s kakšnim namenom greš. leny
22. sep 2008 17:03
Meni se zdi primerjava zelo umestna - konec koncev pa se Medjugorju obeta "ukinitev" s strani samega papeža - torej?! lp, vanjatajnsek
25. sep 2008 21:18
Mislim, da je težko govoriti o Međugorju, če še nisi bil tam. Na tem svetem mestu je božja milost tako močno prisotna, da veš šele, ko jo občutiš. Mislim, da nihče ne more ukiniti božje prisotnosti. Je mnogo večja in mogočnejša kot vsaka človeška predstava. Samo odpreti se ji je treba in doživeti. radost
1. okt 2008 11:28
V avtobusu je še nekaj prostora. Če se nam bi še kdo rad pridružil, naj se mi javi na ZS. radostKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Tajski rdeči curry