radost
Međugorje
16. sep 2008 11:50
.....? lp smrkolina
16. sep 2008 12:09
Želela sem samo sporočit, da gremo 3.10. v Međugorje, pa je še nekaj frej mest. Moram pa povedat, da so mi ta romanja zelo všeč.Vedno pridemo domov napolnjenih baterij in veseli. radost
16. sep 2008 13:06
Zbirališče je???... pa koliko....€€€€. i.t.d. bi šla ... sem pa iz Celja Pokraculja Sporočilo je spremenil(a) Pokraculja dne 16. sep 2008 13:07:37
16. sep 2008 13:47
Radost( kakšen lep nick) mene bi tudi zanimalo kaj več o tem, kajti je to moja "skrita" željanič več skrita. Lahko mi napišeš kaj več na ZS jaz sem iz Obale.
lp
Anamarija
16. sep 2008 14:40
Zbirališče je v Ljubljani ob pol šestih zjutraj. 120€ je cena poti, hotela in vsega, kar paše zraven. 50 je akontacija. Vodstvo je res enkratno.Sem pa začetnica v forumu, pa se ne znajdem preveč. Kako naj pridem na ZS? Ali mi lahko razložiš, prosim. radost
16. sep 2008 15:13
za koliko časa se pa gre? blonda
16. sep 2008 15:18
radost je napisal/a: |
Zbirališče je v Ljubljani ob pol šestih zjutraj. 120€ je cena poti, hotela in vsega, kar paše zraven. 50 je akontacija. Vodstvo je res enkratno.Sem pa začetnica v forumu, pa se ne znajdem preveč. Kako naj pridem na ZS? Ali mi lahko razložiš, prosim. radost |
Saj si že vse napisala kar me je zanimalo in hvala!
kako pošljemo zasebno sporočilo?
MOJA BELEŽKA
Zasebna sporočila
pismo(novo sporočilo)
prejemnik
tema( dober dan- primer)
pišeš besedilo
pošljite sporočilo
Poskusi, da vidimo, če sem bila dovolj jasna.
Anamarija
16. sep 2008 15:59
Gre se za tri dni. petek, sobota, nedelja. radost
16. sep 2008 16:04
Radost, zasebno sporočilo pošlješ na hitro tudi tako, da klikneš kar na ime člana, ki mu želiš pisati, pa se ti že odpre obrazec za ZS. Glej, za preizkus ti bom jaz zdaj nekaj poslala - potem samo poglej, če se ti na začetni strani pojavi zelen pas, kjer piše, da imaš novo sporočilo, klikneš gor in že lahko prebereš! Probajva! mamaF - Mojca
16. sep 2008 19:16
Sem bila lansko leto. Pozdravček!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Nevzhajana orehova potica