Plačilo vrtca

tema je zaklenjena

jana2  

član od: 19.2.2007

sporočila: 48

13. sep 2008 8:55

meli79 je napisal/a:
...tudi meni ne bi blo treba sploh delat ker je mož iz bogate družine pa mama je privatnica itn...
Kako mož, če si pa samohranilka???
meli79 je napisal/a:
kvečjemu ste ve brez, ker ko tolko tekate za otroci pečete štrikate ipd vam zmanjka časa za se zrihtat in bit čemu podobne, ste vse zavaljene, hodite okoli v trenirki s spetimi lasmi pol se pa čudite zakaj mož pušča nogavice okoli in se goni z drugimi...
...in očitno je pobegnil tudi tebi...in glede na to, da je premožen, kakor sama praviš, zakaj za vraga potem ne plačuje višje preživnine? Ali pa več prispeva za otroka, mimo sodišča? Saj je njegov?! Pa še ena zadeva mi ne gre v kalkulacijo? Zakaj za vraga si v službi, kjer zaslužiš 850 eur neto, če govoriš 7 jezikov???? Ne vem no, ni treba nekega hudega marketinškega znanja, da s takim kapitalom, kot je znanje 7 jezikov, poiščeš boljšega delodajalca in predvsem boljšo plačo, glede na to, da ti je denar najvišje na hierarhiji potreb. jana2

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

13. sep 2008 9:04

Imam občutek, da gre za provokacijo, da je nekomu pač dolgčas. Ne vem, zakaj se tema ne zaklene. Mislim, da je bilo žaljenja dovolj, da bi bil lahko že to razlog, da date temo pod ključ. matilda

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:04

sem pa rekla tudi da "če že moram dati 136 za vrtec mi ni jasno zakaj mi je treba za 6 dni dati 128 eur in ko sem vprašala za rezervacijo so mi rekli da se ne splača ker me pride isto na koncu. prišparat pa se res ne da nič in mi gre to na živce, pa čeprav mi nič ne manjka, ok? hočem še več in kaj potem? pa nehite mi usajat, kokoši nepismene meli79

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:05

bivši mož jana meli79

matilda  

13. sep 2008 9:07

meli79 je napisal/a:
pa nehite mi usajat, kokoši nepismene meli79
ljubca, si ti iskala naše mnenje na tem forumu, ne mi tvojega. Sicer si pa odgovor na vprašanje dobila že na prvih straneh in bi ti bilo lahko že jasno, zakaj si toliko plačala. matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 13. sep 2008 09:10:07

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:08

in meni ni mož pobegnil, pač nisva bla za skupaj in od njega nočem nič, razen tistega kar pripada otroku, in še tega ne bi če mi ne bi na ue zatežili da to mora biti urejeno da lahko oddam vlogo za znižano plačilo vrtca. meli79

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:09

matilda zakaj pa ste se pol raspalili in pisali naprej?in kdo je koga prvi užalil? totalno ste zašli s teme, jaz samo odgovarjam meli79

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

13. sep 2008 9:12

Kaj imamo mogoče problem tu gor?

Titta

neznan uporabnik

13. sep 2008 9:13

ne nobenga....zafrustrirane gospodinje so se pač spravile name, ker so zavistne meli79

matilda  

13. sep 2008 9:19

meli79 je napisal/a:
ne nobenga....zafrustrirane gospodinje so se pač spravile name, ker so zavistne meli79
KAj smo zavistne? Ker ne moreš več, ker si samohranilka, ker padaš v depresijo ali ker si plačala vrtec 128 eur za 6 dni?? Ker moraš danes delati, jaz pa lahko v trenirki in z mastnimi lasmi sedim doma. Ali ker omenjaš denar kar naprej (ki ga očitno nimaš), sina pa komajda? Zanimiva je tvoja lestvica prioritet, zavistna pa ti nikakor nisem, jaz plačam vrtec samo 80 eur, ko otroka ni bilo v vrtcu pa nič;) matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 13. sep 2008 09:32:02

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti