10. sep 2008 18:15
Eh, Vendy, zakaj pa ne bi povprašali tudi med nami, kje vse so zahtevna smučišča? Pa saj jaz tudi na jutranji kavi ali v tenis klubi sprašaujem,v kateri marini je kaj novega, ker eno je iskanje med tistimi, ki vedo za kaj gre, pri spraševanju kar tako povprek pa slišiš še veliko drugih zanimivih reči in izkušenj. In nekatere kuharice so tudi zelo dobre smučarke in ko spoznaš deset smučišč, povprašaš, kje neki bi bilo lahko enajsto, ki bi ti ustrezalo?
Evo, če ne bi bilo gurenca, se jaz niti spomnila ne bi na Dubai, pa sem tam mimo hodila (smučala nisem, me ne zanima smuka tako zelo, moja smučarija je šla rakom žvižgat, zdaj samo še topli kraji in uživancija, še na vodi ne smučam več...).
Tako da ni čisto vsako vprašanje, ki je tu nevezano na kulinariko, takoj za "odpilit". Iz lastnih izkušenj pa vem, da sploh ni nujno, da se častilci določenih smučišč družijo in poznajo ter izmenjujejo izkušnje. Morda pa je naša članica pri znancih že izčrpala vse možnsoti in je zato povprašala še nas. Po moje je prebrala, da obvladamo veliko več kot le vihtenje kuhalnice za domačim šporhetom.
Glede smučarije sem pa kot ti, morda celo prej smučar za zelo lahke in lepo steptane proge, po nekaj vožnjah pa pavza na terasi kakšne koče. Bolj ko se dan odmika, daljše so pavze in krajša smuka, najboljši del je pa na koncu - s smučmi dirket pred vrata sobe....
Upam, da si našla in kupila kaj lepega. A imajov Maxiju še vedno tako zelo lepe čevlje?
Mamamia
mamamia