21. sep 2008 10:26
Hallo ! Verjetno sta z fantom že kupila pralni stroj. Po mojih izkušnjah 20 let pranja likanja za otroci športniki ti predlagam. Nikakor ne Gorenje. Nimajo dodelanih detajlov.To mene moti. Ponavadi kupimo stroje za to da delajo. Kaj ti pomaga 5 LETNA GARANCIJA če moraš kar naprej klicati servis. Je že res da je naša slovenska firma, vendar imajo po tradiciji Boshovi vse dele boljše in seveda modele praktične. Praktičnost in uporabnost velja. Mi smo se v trgovini vdali in kupili Gorenjev sušilni stroj in hladilnik. Hladilnik je star eno leto in od samega začetka spušča vesoljske zvoke ki se slišijo maloda v spalnico. S sušilcem pa tako. Mucke od oblek se nabirajo povsod.Moraš postati barbapapa in uporabljati posebne tehnike čiščenja da ga čistiš vsakiš ko se posuši perilo. Tehnična zasnova je oskubljena. Ima premalo filtrov.V bistvu samo enga na vratih. Beda. Suši dve uri in še to pogojno. Plačujemo elektriko kot da bi imeli hišo, čistimo in sesamo mucke neprestano .V glavnem nismo zadovoljni.... Imamo Boshov pomivalni stroj in štedilnik. Vse je tako kot treba .Pomivalca tudi slišimo ne kadar dela.Zelo v redu ... Pralni stroj imamo Whirpool 6 čut.Tudi zaenkrat zelo v redu... 1. KUPI STROJ BOLJŠE KVALITETE Z MANJ FUNKCIJAMI. RAZMISLI KAJ V BISTVU POTREBUJEŠ IN NAJVEČ UPORABLJAŠ 2. NAJ TE NE ZAVEDE GARANCIJA 3. UPOŠTEVAJ UPORABNOST IN PRAKTIČNOST. barbyslo