28. avg 2008 7:25
anamarija1 je napisal/a: |
Drugače pa jaz imam tako posteljnino, da bi jo najraje slikala, ne smem povedati kje sem jo naročila. Anamarija [srecen] |
28. avg 2008 7:25
anamarija1 je napisal/a: |
Drugače pa jaz imam tako posteljnino, da bi jo najraje slikala, ne smem povedati kje sem jo naročila. Anamarija [srecen] |
28. avg 2008 7:37
*Etka je napisal/a: |
Jaz ne razumem te mode, da sta na zakonski postelji dva mala kovtra. To mi je res grdo in nepraktično. To pomeni, da sta partnerja "sebično" zavita vsak v svoj mini kovtrček. Ne hvala. Imam pa raje, da se lepo stisnem k dragemu pod isto odejo. Če je ta dovolj velika, se je ne da kar tako celo zvleči nase in odkriti partnerja. Sicer pa sem dobila zase posteljnino v eni od trgovin s posteljnino v hali A v BTC-ju. [rozica] |
28. avg 2008 7:53
Daga, rjuha brez gumice. Navadna platnena plahta. Je fantazija dobit v kaki barvi razen v beli, pa še pri dimenzijah se ustavi...
Tudi jaz spim sama, na svoji strani postelje, s svojo odejo. Včasih res pride do incidenta, ko kdo komu po pomoti ponoči "spelje" odejo, ostalo je pa super. Jaz se stiskat med spanjem enostavno ne morem...
lidka
28. avg 2008 9:04
Ko spim, spim. Ko n e s p i m, pa je vseeno, kje je odeja in koliko jih je.
F r i n a
28. avg 2008 9:25
Glede velike posteljnine bi jaz rekla tako. Lepo je videti pokrivalo iz enega dela, ko je postelja pospravljena - ravna in zategnjena. Žal, meni se zatakne naprej: izbira posteljnine (prevlek) za velike mere je v trgovinah res dosti manjša izbira; preslačenje, obešanje oprane posteljnine, obvezno morata biti prisotna dva, da ne govorim o likanju; Midva z možem imava vsak po svoje želje in položaje spanja. Jaz moram en del kovtra stlačit med noge, da ne rečem - moram zajahat. Pokrita sem samo čez hrbet/križ, noge pa imam odkrite. Da o njem ne govorim, kakšne poze spanja ima. Če bi bila pokrita z enojnim pokrivalom, ne vem, kaj bi ven prišlo. Pozdravček!
28. avg 2008 9:34
Midva se usklajeno kotaliva, obračava .... .... po postelji, zato je lahko pregrinjalo brez problema v enem kosu. [citat=--dragička--]preslačenje, obešanje oprane posteljnine, obvezno morata biti prisotna dva, da ne govorim o likanju; [citat] To bova tudi v dveh prakticirala macadamia Sporočilo je spremenil(a) macadamia dne 28. avg 2008 09:34:58
28. avg 2008 10:00
Kaj pa ko kdo zboli in se močno poti, kako pa je potem spat pod eno odejo. Sama imam svojo odejo in ko spim, spim in dam prav Frini; Ko spim, spim. Ko n e s p i m, pa je vseeno, kje je odeja in koliko jih je. Lep pozdravček, anitram1
28. avg 2008 10:03
anitram1 je napisal/a: |
Kaj pa ko kdo zboli in se močno poti, kako pa je potem spat pod eno odejo. anitram1 |
28. avg 2008 11:47
Za rjuhe ni problema - takšne dimenzije dobiš v katalogih (Quelle,...). Včasih imajo tudi posteljnine. Veliko prevlek za odje pa sem odkrila v E-Leclercu. Lepe, zelo ugodne in kvalitetne (vsaj ta moja je). Ne vam pa, če jih imajo ves čas na zalogi. JaninaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Peresniki po bolonjsko