27. avg 2008 15:27
Jaz sem pa vedno slabe volje, ko kupujem jogi rjuhe - jerseja ali celo frotirja ne maram, zadnje platnene, ki sem jih nekje opazila, pa so bile tako redko tkane, da sem mislila, da je blago za križce štikat
rrr
27. avg 2008 15:27
Jaz sem pa vedno slabe volje, ko kupujem jogi rjuhe - jerseja ali celo frotirja ne maram, zadnje platnene, ki sem jih nekje opazila, pa so bile tako redko tkane, da sem mislila, da je blago za križce štikat
rrr
27. avg 2008 15:40
Škoda - veletekstil ima en strašno fin, kompakten jersey! Začetnica
27. avg 2008 16:08
ZAČETNICA je napisal/a: | ||
|
Pa še res je.
27. avg 2008 16:17
Jaz tudi iščem, PLATNENE!!! In to ne jogi rjuhe, pač pa navadne, kar je še večja znanost najdet...
Jersy in frotir mi gresta na živce, ker se raztegujeta in jaz to vsako jutro nazaj tlačim, daj potegnem vse ven. Ne vem, kako mi to uspe...
Od Ikee posteljnina je 150/200, tko da na naše standardne 140/200 ne paše ravno. Jaz sem naredila kompromis, kupila sem odeje v Ikei, pa je problem rešen. Od zdaj naprej bom kupovala tudi posteljnine samo v Ikei.
lidka
27. avg 2008 16:21
Lidka pa nimaš na gumico rjuh? Začetnica
27. avg 2008 16:22
Poznam prodajalko, pri kateri dobiš vse vrste rjuh in prevlek po meri, ki jo želiš. Ne morem pa delati reklame zanjo. Če koga zanima, naj mi piše na zs. lp daga
27. avg 2008 19:18
Jaz ne razumem te mode, da sta na zakonski postelji dva mala kovtra. To mi je res grdo in nepraktično. To pomeni, da sta partnerja "sebično" zavita vsak v svoj mini kovtrček. Ne hvala. Imam pa raje, da se lepo stisnem k dragemu pod isto odejo. Če je ta dovolj velika, se je ne da kar tako celo zvleči nase in odkriti partnerja.
Sicer pa sem dobila zase posteljnino v eni od trgovin s posteljnino v hali A v BTC-ju.
27. avg 2008 19:18
Jogi rjuhe sem naročila pri podjetju MUNH iz Idrije. Cene so enake kot za standardne velikosti. Pošljejo po pošti in so res solidni. Izbereš številko barve, napišeš velikost in to je to. http://www.munh.si/ zoja2
27. avg 2008 19:19
Še to mi povejte, ali mogoče veste, kje bi dobila blago ki ima videz krpanke, tako malo bolj starinsko izgleda, ampak meni je nadvse všeč. Hvala zoja2
27. avg 2008 20:21
*Etka je napisal/a: |
Jaz ne razumem te mode, da sta na zakonski postelji dva mala kovtra. To mi je res grdo in nepraktično. To pomeni, da sta partnerja "sebično" zavita vsak v svoj mini kovtrček. Ne hvala. Imam pa raje, da se lepo stisnem k dragemu pod isto odejo. Če je ta dovolj velika, se je ne da kar tako celo zvleči nase in odkriti partnerja. Sicer pa sem dobila zase posteljnino v eni od trgovin s posteljnino v hali A v BTC-ju. |
A je to še vedno moderno? Ker tudi midva imava vsak svoje in je tako fajn sej, če se želiš stiskati se lahko ravno tako, meni običajno je vroče ne rabim dekker se sicer noge vedno zapletajo.
Drugače pa jaz imam tako posteljnino, da bi jo najraje slikala, ne smem povedati kje sem jo naročila.
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 27. avg 2008 20:22:32Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Rižek s piščancem in zelenjavo