12. avg 2008 9:38
Upam, da smo anojano uspešno pepričali, da gre s svojim sončkom na malo sonca...
Meni se kar milo stori, ko se spomnim letovanj s še majhnima otrokoma. Mamamia
mamamia
12. avg 2008 9:38
Upam, da smo anojano uspešno pepričali, da gre s svojim sončkom na malo sonca...
Meni se kar milo stori, ko se spomnim letovanj s še majhnima otrokoma. Mamamia
mamamia
12. avg 2008 9:40
Joj, hvala Majamarko, sem ravnokar videla, da je bilo podobno vprašanje že postavljeno. Me je tako panika zagrabila, da sploh nisem šla gledat. In še odgovor vam Anaeva: Saj sem napisala v Sloveniji (ali kje v bližini). Je pa res, da je v Sloveniji dopustovati, pa čeprav septembra, še vedno zelo drago. Hvala vam za pomoč. Lp anajana
14. avg 2008 9:36
Ko je ravno oprta temi, bi vprašala glede kupljenih kašic. Ali je to treba pogreti? Sem popolnoma neizkušena, ker vedno pripravim sveže. V prihodnje načrtujemo več potepanj in tovrstne zadeve so zelo praktične. mimika
14. avg 2008 9:53
Jaz sem uporabljala samo sadne kašice - frutke; nikoli jih nisem pogrevala. Jurca
14. avg 2008 12:24
Zdravo, jaz naši včasih pogrejem kašice včasih pa ne. Na morju recimo jih nisem nikoli pogrela, ker enostavno ni hotela jesti tople hrane. So pa bile kašice na sobni temperaturi in ne v hladilniku. Tak način prakticiram tudi doma, če kam gremo tako z sadnimi kot z zelenjavnimi. Sicer pa se lahko kašice dajo otrokom tako hladne kot tople. Jaz osebno jih imam na sobni temperaturi, če pa so slučajno v hladilniku jih pogrejem v mikrovalovni pečici. cimetovka
14. avg 2008 13:24
Portorož kruhy
14. avg 2008 16:00
Izola!!!!!!!Simonov zaliv je zakon za otroke! Dokler sta bla starejša majhna smo hodli vsako leto,zdaj ko pa mamo spet dva dojenčka pa smo bli spet!In ne bi šla drugam )) tatamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Kremni rezanci s tartufi