Drage moje, spet rabim vašo pomoč!
Ker vem, da niste samo dobre kuharice, ampak tudi šivilje, rabim vašo šiviljsko pomoč.
Včeraj se je pri meni, ob listanju Burde, zopet rodila moja starodavna želja po šivanju (če vam povem, da sem pri 6 letih šivala nahrbtnike (z žepi!) iz belih servetov od stare mame,...vam je lahko vse jasno, kakašna želja je to. No, da so iz tistih nahrbtnikov ven jabolka padala, niti ni tako pomemebno ). Ker bom imela kmalu rojstni dan, sem to željo izrazila mojemu. Ognjič bi rekla, da se je "pajek ujel v mrežo", zato sedaj gledam, kakšno mašinco bi si kupila. Moje znanje šivanje je bolj osnovno, rada bi si šivala kakšna krila, bolj enostavne hlače, majice,...plašča se zagotovo ne bom lotila šivat. Odločujem se med Singerjem in Elno. Pomembno mi je, da se lepo dajo zašiti raztegljivi materiali in da lahko blago lepo robim, da se ne bo paralo, da lahko zašijem tudi kaj tršega,...
Singerja sem gledala tega:http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=261641
Elno pa ne poznam, me pa mika, ker dobiš še tečaj šivanja zraven in jih grem v kratkem tudi gledat.
Rada bi kupila nekaj bolj kvalitetnega.
Hvala za vaše predloge in odgovore.
Jelenckova