Dopust

štorklja  

član od: 23.10.2007

sporočila: 190

21. jul 2008 11:29

Še malo, pa tudi štorklja odleti na dopust. Punce, kar spočijte si, sem letos bila itak preveč aktivna Štorklja gre v Dalmacijo, kjer bo uživala 100/uro. Uživajte !!!!

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

21. jul 2008 13:57

Evo mi smo pa nazaj.. 10 čudovitih toplih dni na Kefaloniji. Več... ko bo službena miza spucana. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

21. jul 2008 14:39

štorklja je napisal/a:
Še malo, pa tudi štorklja odleti na dopust. Punce, kar spočijte si, sem letos bila itak preveč aktivna Štorklja gre v Dalmacijo, kjer bo uživala 100/uro. Uživajte !!!!
Štorklja prosim prosim prosim, da se oglasiš pri moji sodelavki Simoni!!! Začetnica

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

21. jul 2008 20:53

štorklja je napisal/a:

Hvala bogu, saj je bil še čas, zdaj bom vsaj svobodno hodila zunaj brez strahu, da mi kaj spustiš v naročje.

jade

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

21. jul 2008 23:26

Začela z dopustom že enkrat maja s podaljšanim vikendom v Paklenici, nato sva z Lidko skočili do Dunaja, nadaljevala pa zdaj - najprej vikend bohinjskih hribov in ledenice od jezera, danes pa nas je malo pred burjo odneslo s Krka, seveda spet z Lidko, jutri sem še doma, čaka me pa še en teden hribov in kolesarjenja, točen čas še ni določen, odvisno od vremena, dejanskega in tistega v moji glavi. Začela pa sem ga z razbitim kolenom, neroda sem se spoznavala z asfaltom praktično pred domačim pragom, zdaj pa fantaziram, kam bi šla kolesarit.

Loni Makaroni

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

22. jul 2008 5:21

Nena-morje je napisal/a:
............................................................................

............................................................................................................

S sporazumevanjem ni bilo težav,  ......................................................................................................Nena-morje

Lako tebi, ko tolčeš nizozemščino ( to menda obvlada vsak francoski kmet )

ežoj

ežoj  

22. jul 2008 5:25

jade je napisal/a:

Hvala bogu, saj je bil še čas, zdaj bom vsaj svobodno hodila zunaj brez strahu, da mi kaj spustiš v naročje.

jade

Lahko si ti svobodno hodila tudi do zdej, tisto kaj ti štorklja prinese v naročje ni bilo zaradi hoje ( po moje ).

ežoj

ežoj  

22. jul 2008 5:26

Loni, dej mal " easy ", tebe bo pobralo od zdravega življenja

ežoj

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

22. jul 2008 7:43

Ežoj, kaj ko bi ti mene zraven vzel? Tolčem tudi ruščino, ti bom pomagala kupit en krasen vezen prt (Rusinje so šefice za to!) da boš po vrnitvi domov Dragički z njim pred nosom mahal ... bo čisto zelena od zavisti Nena-morje

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

22. jul 2008 16:32

ežoj je napisal/a:

jade je napisal/a:

jade

Lahko si ti svobodno hodila tudi do zdej, tisto kaj ti štorklja prinese v naročje ni bilo zaradi hoje ( po moje ).

ežoj

In ti to men šele zdaj poveš?

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti