21. jul 2008 11:29
Še malo, pa tudi štorklja odleti na dopust. Punce, kar spočijte si, sem letos bila itak preveč aktivna Štorklja gre v Dalmacijo, kjer bo uživala 100/uro. Uživajte !!!!
21. jul 2008 11:29
Še malo, pa tudi štorklja odleti na dopust. Punce, kar spočijte si, sem letos bila itak preveč aktivna Štorklja gre v Dalmacijo, kjer bo uživala 100/uro. Uživajte !!!!
21. jul 2008 13:57
Evo mi smo pa nazaj.. 10 čudovitih toplih dni na Kefaloniji. Več... ko bo službena miza spucana. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
21. jul 2008 14:39
štorklja je napisal/a: |
Še malo, pa tudi štorklja odleti na dopust. Punce, kar spočijte si, sem letos bila itak preveč aktivna Štorklja gre v Dalmacijo, kjer bo uživala 100/uro. Uživajte !!!! |
21. jul 2008 20:53
štorklja je napisal/a: |
Še malo, pa tudi štorklja odleti na dopust. Punce, kar spočijte si, sem letos bila itak preveč aktivna Štorklja gre v Dalmacijo, kjer bo uživala 100/uro. Uživajte !!!! |
Hvala bogu, saj je bil še čas, zdaj bom vsaj svobodno hodila zunaj brez strahu, da mi kaj spustiš v naročje.
jade
21. jul 2008 23:26
Začela z dopustom že enkrat maja s podaljšanim vikendom v Paklenici, nato sva z Lidko skočili do Dunaja, nadaljevala pa zdaj - najprej vikend bohinjskih hribov in ledenice od jezera, danes pa nas je malo pred burjo odneslo s Krka, seveda spet z Lidko, jutri sem še doma, čaka me pa še en teden hribov in kolesarjenja, točen čas še ni določen, odvisno od vremena, dejanskega in tistega v moji glavi. Začela pa sem ga z razbitim kolenom, neroda sem se spoznavala z asfaltom praktično pred domačim pragom, zdaj pa fantaziram, kam bi šla kolesarit.
Loni Makaroni
22. jul 2008 5:21
Nena-morje je napisal/a: |
............................................................................ ............................................................................................................ S sporazumevanjem ni bilo težav, ......................................................................................................Nena-morje |
Lako tebi, ko tolčeš nizozemščino ( to menda obvlada vsak francoski kmet )
ežoj
22. jul 2008 5:25
jade je napisal/a: |
Hvala bogu, saj je bil še čas, zdaj bom vsaj svobodno hodila zunaj brez strahu, da mi kaj spustiš v naročje. jade |
Lahko si ti svobodno hodila tudi do zdej, tisto kaj ti štorklja prinese v naročje ni bilo zaradi hoje ( po moje ).
ežoj
22. jul 2008 5:26
Loni, dej mal " easy ", tebe bo pobralo od zdravega življenja
ežoj
22. jul 2008 7:43
Ežoj, kaj ko bi ti mene zraven vzel? Tolčem tudi ruščino, ti bom pomagala kupit en krasen vezen prt (Rusinje so šefice za to!) da boš po vrnitvi domov Dragički z njim pred nosom mahal ... bo čisto zelena od zavisti Nena-morje
22. jul 2008 16:32
ežoj je napisal/a: | ||
Lahko si ti svobodno hodila tudi do zdej, tisto kaj ti štorklja prinese v naročje ni bilo zaradi hoje ( po moje ). ežoj |
In ti to men šele zdaj poveš?
jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Veganski narezek z nachosi