Dopust

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

19. avg 2008 10:44

Nena-morje je napisal/a:
Za mojim hrbtom pa v prikolici smrči moj mož, ki je do 3. ure zjutraj lumpal s svojim fellow NetherladerjiDa, da, moški ti uničijo vso romantiko ...NenaNena-morje

Jaoooo, možakar ti pride po 4 mesecih "šaptat nježne riječi", ti pa tega nikakor nočeš skapirat...

Ognjič

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

19. avg 2008 11:05

Ognjič, a že štartne jamice za Kozmusovo fešto koplješ? Vendelina jr.

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

19. avg 2008 11:24

aha, je pa ja lepš feštat kot srajce peglat . Zdaj moram še kakšno fajn družbo poiskat, ker bo "motor od moje jahte" najbrž utrujen od plazenja po strehi (posledica petkovega neurja).

Ognjič

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

19. avg 2008 11:41

Vendy, imela sem karte za Ulisses, pa ni bilo predstave zaradi neurja!Sem pa srečala Šerbedžijo Bila pa sem v soboto v Areni in poslušala Dalmatiske klape ... kaj naj rečem, bilo je orgazmatično ...Ognjičika, sem te imela v mislih Bil je tudi Vinko Coce in Jasna Zlokić ... majlepše je bilo na koncu, ko so vsi nastopajoči zapeli nekaj pesmi ...kakšen zbor in kakšni glasovi, sem imela ves čas kurjo kožo (pa ne od mraza!) Res sem v fažanskem kanalu, v kampu Bivillage, 4 m od obale Pusa vsem! Nena Nena-morje

zvezda01  

član od: 9.8.2008

sporočila: 254

19. avg 2008 11:45

Midva sva jo pa letos v Avstrijo mahnila-prvič. Priporočam! Sploh za družine z malimi otroki. Ob eno jezero na Koroškem sva se počla. Možnosti je dovolj za kolesarjenje, pešačenje, kopanje... Poti so fajn označene, vročine ni in se res spočiješ. Okolica je urejena "u nulo" tako da se tudi oči spočijejo. Dost igral za otroke, ni pretirane gneče... Skratka, kdor ni pristaš paljenja na soncu ampak bi se res rad SPOČIL priporočam. Poleg tega je blizu, gneče ni bilo niti na cesti. zvezda01

Vendelina jr.  

19. avg 2008 11:53

Ma, glavno, Nenči, da si srečala Šerbedžijo.... Vendelina jr.

j04  

član od: 19.11.2004

sporočila: 119

19. avg 2008 12:01

Ah, moj dopust. Kaj je že to? Vsako leto smo šli v Zadar, letos smo pa se kopali v potu na parceli, ker gradimo hiško. Ta dva tedna dopusta, ki sem ga imela, sploh ne vem, da je bil, pa nič zato, ker imam veselje pogledat na moj bodoči domek. Bomo pa šli v moravske toplice za podaljšan vikend, saj imamo dva malčka, katerima pa ne moremo uzeti veselja do vode,saj sta kot rački, takoj v vodo iz nje pač ne. No tudi nama se bo prileglo.

rolada  

član od: 4.8.2006

sporočila: 287

19. avg 2008 13:48

Ko je bil dopust (konec julija, začetek avgusta) ni bilo 100 % vremena za v hribe. Danes pa, ko moram sedeti v službi in delati, pa tako vreme, da te kap. Zelo slabe volje sem. Ko pogledaš ven skozi okno - planine v vsej svoji lepoti, nebo brez oblačka - že CEL dan,skoraj že cela dva dneva. To res ni fer!! Dopust pa moraš prej planirati. Oh, oh, oh.... Blagor tistim planincem, ki zdajle uživajo v lepih razgledih, v čistem zraku, med rožami in kozorogi, v tišini, da te kar boli. Ko bi vsaj v soboto in nedeljo tudi bilo tako lepo...... rolada

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

19. avg 2008 14:08

Živijo, ežoj! Vesela sem, da si spet med nami, čeprav moram priznati, da bom pogrešala tvoje dogodivščine. Upam da sta ti vrt in ribnik pripravila lep sprejem, o postelji sem pa že slišala, da te je komaj čakala (ali pa ti njo). Zdaj se pa odpravi na potovanje po Sloveniji, mislim, da bi tudi od tu lahko poročal v svojem slogu. Dekolteji so tudi tukaj,pa narava, pa,pa, pa ........pa še do interneta lažje prideš.... Lp. daga

Vendelina jr.  

19. avg 2008 14:29

Živjo, daga! Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti