Neurje

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

tema odprta - 14. jul 2008 14:11 | ogledi: 1.959 | odgovori: 28

Ste celi? In vaše hiše? Pridelki?

Ali kdo kaj potrebuje?

Lp in ne obupat!

veverica

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

14. jul 2008 14:12

Ja nam je paradižnik čist zbilo... Ampak smo ga že tako naveličani, da ga nič ne nucamo. Je pa bilo kar hudo ja. Začetnica

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

14. jul 2008 14:35

Na našem koncu je bilo strašno. Na vrtu nič, na njivi nič....v strehi luknja, pod premočen....iz luči teče voda, elektrike ni.....drevje leži po tleh... No ja, saj se sanira, samo počasi, ker je tega ogromno. Tudi pri sosedih ni nič boljše, kvečjemu slabše. Pomoči zaenkrat ne rabimo, tudi obupali še nismo. Saj pravim, po vsakem dežju posije sonce. Aja, pišem pa iz službe, vsaj tu vse deluje kot je treba. Kyara

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

14. jul 2008 14:39

Vinograd je uničen, še dve leti bo potreboval, da si opomore. Vrt je tak, kot da so ga kobilice zglodale, rože na balkonih so takšne, da ne zaslužijo več imena rože....na avtu imam udrtine....

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

14. jul 2008 14:48

Paradižnika mi je najbolj škoda. Imeli smo ga napeljanega na takšno posebno oporo, podobno ograji, res vzorno....prava drevesa so že bila...

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

14. jul 2008 15:23

pri nas je šla šipa na avtu. Da le ni hujšega...

čoko

Šunkica  

član od: 9.5.2008

sporočila: 26

14. jul 2008 15:41

Mi smo doma blizu Kamnika, pa nam ni bilo hudega. Z oken je pometalo vse rože, malo polomilo sadno drevje, malo "poležalo" zelenjavni vrt, pa nekaj ur smo bili brez elektrike. Malo huje je bilo pri moji svakinji ( narazen smo samo dve ulici ), ki ji je zalilo kletne prostore in odkrilo nekaj strešnikov. Ko sem šla danes po moža v službo ( samo pet minut od našega doma ), pa je bila situacija že bolj napeta. Poleg prostorov njihovega podjetja so imeli postavljen "hanger" za letala in le tega je skoraj zravnalo z zemljo, pa tudi vsa parkirana letala so bila uničena. V podjetju, kjer dela mož, pa so imeli kar konkretno poplavo, zalilo jim je skladišča, pisarne in druge službene prostore, poškodovane je bilo nekaj opreme ( pohištvo, računalniki,... ), škoda pa je bila tudi na strehi. Kar pomeni, da smo jo pri nas doma vsi skupaj zelo poceni odnesli. Hudo mi je za tiste ljudi, ki so doma z okoliških vasi, v nekaterih izmed njih ni ostala cela niti ena hiša, materialne škode je ogromno. Potrebovali bodo kar nekaj časa, volje, energije, dela in seveda materiala ter finančnih prilivov, da bodo vse skupaj lahko sanirali. Šunkica

ursi.lavric  

član od: 22.4.2008

sporočila: 21

14. jul 2008 16:33

Na našem koncu, (Notranjskem) smo jo lepo odnesli.Brez večje škode. ursi.lavric

plopsa  

član od: 28.11.2006

sporočila: 441

14. jul 2008 18:35

Križ pri Komendi,strešnike je malo premaknilo na eni od frčad,klopco odneslo,drevje poškodovalo, pink-ponk miza je mimo frčala itd......AMPAK NAŠI DOMAČI IN NAŠI SOSEDI SO VSI CELI IN NEPOŠKODOVANI! vsem z večjo škodo ŽELIM POGUM! plopsa

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

14. jul 2008 18:55

Hudo...pri nas pa smo jo tudi dobro odnesli,mogoče še pride,nikoli ne veš.. Darja -

jampina  

član od: 5.12.2007

sporočila: 229

14. jul 2008 19:27

tud pri nas smo jo to rundo odnesli brez škode,mislim da je bilo dve leti nazaj dovolj hudo : močno poškodovan avto,odkrita streha na štali ........ ampak ostali smo živi in zdravi,kar je najvažnejše ! Vsem ki jih je prizadela nesreča pa pogum in dobra volja ,ki jo verjetno sedaj najbolj potrebujete jampina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti