Neurje

neznan uporabnik

14. jul 2008 19:29

pri nas je tudi bila toča ampak ni nič škode...na srečo lovebeyba

bojanam  

član od: 18.7.2003

sporočila: 598

14. jul 2008 19:51

Mi pa smo fasali...Lenart. Streha na hiši...potrebna prekrivanja, hvala za dobre gasilce, ki so nam danes napeli čez celotno streho folijo, da vsaj nebo več tako notri teklo.Podobno je po celotni ulici...

Nadstrešnica za avte...luknja pri luknji..posledično so tudi avti fasali. Teresa.. trpežne plošče ......zdaj z zelo fajn zračenjem.

Vrt..ja ni nič več..brajde...kaj to smo meli okoli hiše??

Včeraj je bilo hudo..res za razjokat se...danes že malo sije sonček...vsaj dokler sem tukaj notri in tipkam...ko bom šla vem bo itak sama žalost.

Pa bomo že nekak...

Lahko si pogledate nekaj slik...http://bojanca.moj-album.com/album/12806551/

Lp Bojana

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

14. jul 2008 21:22

Nič hujšega: hud naliv in odprt pokrov na kanaliziciji, kanalizacija pa se je razlila pri zgornjih sosedih. Običajno nam zalije hišo in klet, zato sem prepričana, da je spet nekdo zasul odzračevalne jaške in je tokrat odbilo pokrov pred nami.

Toče v našem delu ni bilo, je bila pa precej blizu.

Takile posnetki me spravijo v jok. Se mi zdi, da jim sledijo visoke cene hrane, pomanjkanje, pri nekaterih pa lakota.

F r i n a

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

14. jul 2008 21:34

Neverjetno kaj vse se je dogajalo. Pri nas (Pesnica pri Mariboru) ni bilo nič hujšega. Samo močno grmenje in deževje. Marna

ATNES  

član od: 25.3.2008

sporočila: 198

14. jul 2008 21:41

Šentjur pri Celju-drevo večje od hiše se nama je podrlo na avto-totalka,še prej pa je oplazil hišo-nekaj strešnikov za zamenjat.Vreta pa na srečo še nimam,tako,da ni še večje žalosti.V službi poplavljeni kletni prostori ATNES

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

14. jul 2008 21:47

Žal mi je za vse, ki ste utrpeli kakršnokoli škodo v tem divjanju. Ampak tako, kot je napisala Bojanam - zunaj že sije sonček!! Pogumno! Lp, veverica

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

14. jul 2008 22:04

Pri nas - v Ljubljani - ni bilo hujšega, le sosedovo drevo se je sredi noči podrlo, delno na našo ograjo in nas seveda dodobra prestrašilo. Ampak to ni nič - klinc gleda tisto ograjo! Na jok mi gre, ko gledam posnetke, kaj so morali ljudje preživeti in kakšno škodo so utrpeli. Issi

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

14. jul 2008 23:11

Saj veste kako je- tisti, ki so imeli včeraj krizo, jih večina danes ni tukaj, da bi lahko povedali. Mene je bilo strah kot še nikoli, predvsem zato, ker sem popolnoma sama doma (no ja, obiske sem imela, tako da popolnoma sama v hiši le nisem bila, kar je zelooo pomagalo), naši domači pa so nekje daleč v Španiji in uživajo na dopustu. Če bi bilo karkoli narobe, bi bila za vse sama... Joj, raje ne pomislim. Izšlo se je dokaj vredu, hujše škode ni, vseeno pa bom imela malo dela z vrtom in nekaj malenkostmi, ki jih je prevračalo okoli hiše. Ko pa sem bila popoldne v Kamniku in videla to opustošenje, mi je bilo vseeno za tistih nekaj razbitih "teglcov". Ja, Kamničani jo niso preveč dobro odnesli.

Lep dan in veliko se smejte

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

14. jul 2008 23:31

Simona84 je napisal/a:

Saj veste kako je- tisti, ki so imeli včeraj krizo, jih večina danes ni tukaj, da bi lahko povedali.

Ravno na to sem razmišljala, želim pa vsem veliko sreče in poguma! Pri nas v Kopru je samo močno deževalo. Pri nas je bilo dosti dosti slabše prejšnji teden. Nam na srečo ni bilo hudega, sosedom pa je zvrnilo oreh, brez večjih škod na srečo. ycrna

NaturensGalleri  

član od: 8.12.2007

sporočila: 272

14. jul 2008 23:49

Pri nas do zdaj ni bilo hudega...zelo je grmelo in tudi padavine so bile precej močne, toče pa na srečo ni bilo. Verjame, da je marsikomu strela uničila telefon/televizijo/ipd., ampak ljudje so vsi celi in to je važno. Vsem, ki so vas ta neurja močneje prizadela, želim, da se boste čimprej in čim lažje postavili nazaj na noge! NaturensGalleri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti