12. jul 2008 10:14
katjushka je napisal/a: | ||
|
12. jul 2008 10:14
katjushka je napisal/a: | ||
|
12. jul 2008 11:01
Katjuška, ravno včeraj je znanec razlagal, da potrebuje od mejnega prehoda Bistrica ob Sotli do mesta Novalja dobre tri ure in da je bolje oz. hitreje iti na trajekt kot pa dol na paški most. Mogoče ti bo ta inf. uporabna, lp robida
17. jul 2008 19:48
Tale prispevek mi je pa zelo prav prišel. Jaz grem letos z družbo prvič na Pag in sem tudi sama spraševala na okoli kje se splača iti,... Hvala vsem za koristne informacije. Uživajte! Enka
17. jul 2008 21:37
Še epilog na tole mojo odprto temo ............... vse vaše napotke (zaenkrat) nisem mogla preizkusiti, ker je naš najmlajši v nedeljo zbolel in smo že od ponedeljka v bolnici. Malemu gre na bolje, kar je na tem mestu najbolj pomembno, čeprav sem se pa tudi zabave zelo veselila .... za nekaj je oz. bo že moralo to biti dobro. Ampak jaz se ne dam in ob prvi priložnosti bodo pa zgornje inf. vsekakor prišle prav. katjushka
17. jul 2008 21:47
Katjuška, upam in ti želim, da bi se vse dobro končalo in bi lahko še v tem poletju res uživali na Pagu (pa sploh ni važno, po kateri cesti boste šli). Samo, da so otroci zdravi! Morje vas bo itak počakalo! Lep pozdrav! mamaF - Mojca
17. jul 2008 22:04
mamaF, hvala za dobre želje. katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hummus namaz
Pizza s pršutom