10. jul 2012 16:41
Nove teme ne bom odpirala, ničesar ne prosim, ne potrebujem nasveta (trenutno še ne), ampak primer je zanimiv:
pred dobrim mesecem dobim na dom položnico neke slovenske zavarovalnice z ne ravno ogromnim zneskom (23€, če koga zanima) in opominom, da že sedem mesecev nisem plačala premije za življenjsko in nezgodno zavarovanje in naj blagovolim plačat. Ker se tudi slučajno nisem spomnila, da bi kdaj tako zavarovanje sploh sklenila, telefoniram na omenjeno zavarovalnico. Tam so mi prijazno razložili, da sem tega in tega dne, meseca in leta pri njih sklenila zavarovanje, da so mi pošiljali položnice za 3€ in sem jih tudi pridno plačevala, vse do letošnjega leta. Ker sem pri škrtosti seštevek Gorenjke in Škotinje, me je že dejstvo, da bi mirno plačevala položnice po tri evre, pri čemer v najslabšem primeru plačam 1,60€, v najboljšem pa 0,60€ provizije, opozorilo, da nekaj ni v redu. Pa mi rečejo, naj se pritožim preko e-meila. In jim napišem in jih prosim, naj mi pošljejo kopijo te zavarovalne police, da jaz vidim moj lastnoročni podpis na njej.
Ne bom več utrujala - po slabih dveh mesecih pogodbe še nikjer, vmes so me obvestili, da moj zahtevek za prekinitev pogodbe (ki ga nikdar in nikoli nisem poslala) ne morejo resno jemati pred 1. 1. 2013. Glede na to, kakšne temperature in sopara je zunaj, se mi kuha v glavi in resno premišljujem o izletu v prestolnico in srčkanem razgovoru iz oči v oči v (prepričana sem) klimatizirani pisarni. Ampak, ljubčki - - čas dopustov je nastopil in bojim se, da me bodo pošiljali od Poncija do Pilata, haska pa ne bo nobenega.
lp
P.s. Sem pa jezna ko pes!!!!!
cervus