19. sep 2013 9:57
No, da poročam: v soboto je bila poroka, za katero sem pekla pecivo in piškote. Napekla sem 24 kg vsega skupaj, bilo je 23 različnih vrst peciva in piškotov. Še zdaj dobivam pohvale! Res sem bila zadovoljna sama s sabo, delala pa sem po večini po receptih iz baze. Napekla sem limonino pito, trikrat pečeno pecivo, marmorni cheesecake, neko jogurtovo pecivo ter noč in dan iz knjige Nade Ćuk, potem pa jurčke, breskvice in orehe po tetinih receptih, snickers piškotke, karamelčke, čokoladne huzarske krapke, linške piškote, čokoladne piškote z vanilijevo kremo, kokosove solze, pomarančne piškote, dunajske piškote s čokolado, nebeške poljubčke, piškotke, ruske kape, rumove kroglice, rafaelo kroglice, jaffa kroglice ter čajno pecivo mignon. Par stvari sem imela v skrinji (peciva), je zelo lepo obstalo, kekse sem napekla vnaprej in jih hranila v kleti v zaprtih posodah, zadnje tri dni pa sva jih s sestro polnili in krasili. Peciva in kroglice smo potem zložili v srajčke, ostalo pa so odpeljali kar v škatlah. Skratka, vsi so bili zadovoljni.
selčica