5. jul 2008 16:07
Loni, a je tvoji prijateljici, ki ima Lučko in Brina morda ime Tina? Iskra
5. jul 2008 16:07
Loni, a je tvoji prijateljici, ki ima Lučko in Brina morda ime Tina? Iskra
5. jul 2008 16:58
Ko sva z možem izvedela da bosta dva ,sva začela kombinirat imena za dva fantka,za punčki za par.No potem je bil par, za punčko sva mislila,da bo Špela a sploh ne vem kako je potem prišlo in je Petra,fant pa je Tomaž.Midva sva izbrala imeni,ki jih ni bilo v najinem sorodstvu. No to je stvar všečnosti,kakor komu,sedaj so v modi kratka imena,Tia,Mia,Pia,Lan,Maj,Taj... Meni so všeč naša slovenska imena. Pa mnogo sreče. dari
5. jul 2008 17:12
nb nena, tudi moja dva sta Klemen in Jure. Imamo pa še Klaro. Eksotična imena mi niso preveč všeč. Sicer pa so lepa imena še Filip, Matija, ... jabka
5. jul 2008 18:47
Moji so pa Živa, Lana, Filip buba11
5. jul 2008 19:30
Tudi sama sem pristaš starih slovenskih imen. Pri nas imamo Jerneja in pa Jureta. Če bi imeli še enega fanta, bi bil gotovo Jakob, deklica pa Jerca. Se pač držim črke J. nana1
5. jul 2008 20:08
Živjo! Meni so zelo všeč tale imena: Za punčko: Ela, Ana, Debora, Karin Za fantka: Adam, Tomaž, Žiga, Jan, Črt, Benjamin oz. Beno, Tim, Juš Komaj čakam, da bom jaz na tem položaju, da bom morala izbrati ime otroka:P l e a
5. jul 2008 21:09
Mi pa imamo Žigata in Moniko.
marelica
5. jul 2008 21:25
Mi imamo pa Katarino in Barbaro. Prisegam na stara slovenska imena.
5. jul 2008 21:40
Moji vnuki pa so: Matej, Nejc, Erik, Nik, Jaka in Ian. turururu
5. jul 2008 21:53
Midva sva dala ime Nika in Tina,če bi bila fantka bi bila Tim in Žak. leni1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom