4. jul 2008 22:09
jaz sem pa svojim bratom in sestricam dala ime, ki so mi všeč: Blaž, Tadeja, luka, Ana maja. všeč so mi še: Neža, David, Oskar, vita, Andrej, tomaž tanjaj
4. jul 2008 22:09
jaz sem pa svojim bratom in sestricam dala ime, ki so mi všeč: Blaž, Tadeja, luka, Ana maja. všeč so mi še: Neža, David, Oskar, vita, Andrej, tomaž tanjaj
4. jul 2008 22:15
Najini hčerkici sta Ella in Hanna, če pa bi imela še kakšnega moškega potomca bi verjetno bil Benjamin ali pa En blažkaa
4. jul 2008 22:15
Pri nas na Primorskem je Ingrid precej razširjeno ime Issi. :) ycrna
4. jul 2008 22:22
Mi imamo Aljaža. In nam je vsak dan bolj všeč :) K.Mici kuharica Mici
4. jul 2008 22:24
En??? Še malo, pa bomo otroke poimenovali po črkah: "Živijo, A, kako si!" Ali pa v šoli, bi učitelj rekel, Kar en naj pride k tabli tole rešit" Pa bi ubogi En bil stalno na tapeti. . Ali ko bi se moral predstaviti, bi rekel: "Jaz sem En Novak". Pa bi sogovornik rekel: "Kateri Novak?" Pa brez zamere ... malo sem se pohecala. Atina
4. jul 2008 22:29
Atina, tudi moj mož je imel te pomisleke. Pa da ga bodo klicali enka, enica, itd. No potem je tako zelo stiskal pesti, da sva dobila Hanno in z Enom ni bilo nič blažkaa
4. jul 2008 22:36
Naša dva sta pa Klemen in Jure. Za fante sem imena izbirala sama, za punce pa mož in bi bila prva Simona, druga pa Tjaša. V tretje pač ni hotel več poizkusiti, da bi vsaj en otrok imel ime po njegovi izbiri. Nena
4. jul 2008 22:41
[citat=- Pa še dva odgovora: - Aljaž je priimek, mislim da bohinjskega, župnika, spreobrnjeno v ime (Jakob Aljaž) - moja stara mama je imela enako metodo poimenovanja otrok kot pri vaščanih od spagon: ime sta s sestro in pokojnim bratcem dobili po svetnikih, ki godujejo na dan njihovega rojstva (Marija, Martina in Adolf). Meni je pa to zelo zanimiv način izbire imena! ily[/citat] moj sošolec je Pankracij,ker se je rodil na Pankracija in da je mera polna je nezakonski sin si predstavlajate kako mu je sicer v razredu ni nikoli nihče ničesar rekel ko pa si ga danes prislikam pred oči: razkuštran,reven,bolj pomečkan kot zlikan ,droben in vedno lačen anaeva
4. jul 2008 22:45
Nande. Lp Mikica
4. jul 2008 22:49
V vrtcu, kjer je naš Jaša imel treninge plezanja, so imeli punčko z imenom Ona............ katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami