30. jun 2008 9:25
Pozdravljene,
po nekaj več kot enem letu življenja z geliranimi in akrilnimi podaljšanimi nohti sedaj po šestih mesecih brez njih svečano javljam, da nikoli, NIKOLI več ne bom imela teh sicer na videz estetskih nohtov.
Zakaj? Zaradi zdravstvenih razlogov (na nohtih so vidne vse spremembe, vsaj ginekološke) sem si morala na poziv zdravnika zadevo odstraniti. po tem so bili nohti na pogled za jokat. čeprav sem imela agility premaz, so se nohti dobesedno trgali...pje res, d aje odvisno, koliko nohta zbrusi ob nanašanju umetnih mas... ampak z večino žensk, ki so zadevo že imele, lahko rečem, da se niso ponovno odločile zanje, ko so si enkrat odstranile.
Da noht izraste v celoti pa potrebuje skoraj eno leto!
Rešitev, ki sem jo našla- lak LCN. mislim, da ga prodajajo v vseh manikirnih servisih (vsaj v našem Europarku je, pa pri kozmetičarkah, ki delaju manikuro tudi). To je prozoren "lak" ki na nohte naredi trd premaz, zaradi česar se le-ta ne trga ali lomi. res je potrebno malo počakati, da potem noht zraste do željene dolžine. Vendar, verjemite- imela sem nohte kot opisujete predhodnice. sedaj so moji lastni nohti že precej podobni tistim umetnim, le po kakšno poslikavo še grem k "umetnikom"...
tabina