Podaljševanje nohtov

zana25  

član od: 15.1.2007

sporočila: 69

tema odprta - 29. jun 2008 23:34 | ogledi: 4.436 | odgovori: 12

Pozdravljene vse!

Moji nohti so po izgledu zelo slabi, se lomijo,... čeprav jih negujem in redno lakiram ne morem dočakati neke dolžine. Velikokrat razmišljam da bi si nohte podaljšala z gelom. Kakšno je vaše mnenje , tiste ki imate to ali ste že imele? Kaj naredi to s tvojim nohton, ali ga fejst poškoduje?? Rada bi imela lepe nohte, hkrati pa me je strah da bo to povsem uničilo moje nohte!!!

In pa ali pozna katera koga v okolici Ptuja, ki bi to delal privat?

Pozdravček

zana25

Basti  

član od: 11.11.2007

sporočila: 558

30. jun 2008 8:06

Sicer še nikoli nisem imela podaljšanih nohtov, imam pa enak problem, kot ti. Nalepim si kar umetne nohte iz dm-a. Držijo kakšen teden, potem jih odlepiš urediš svoje nohte in lahko nalepiš nove. Ko se navadiš jih boš tako z lahkoto in lepo nalepila, da nihče ne bo posumil, da niso naravni.

lp Saša

hope  

član od: 27.1.2005

sporočila: 166

30. jun 2008 8:11

Zana25, jaz imam enake probleme. Nohti se mi prav plastijo in ne morem imeti daljši od kakšnih 2mm, pa že to je uspeh. Mene pa bolj zanima, če ima kakšna pozitivne izkušnje s kakšnimi preparati za nego nohtov ali vitamini, da bi si nohte popravila. LP hope

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

30. jun 2008 8:27

Zana25, z gelom meni ne drži, ker imam tako obliko nohta, da ne more kam prijet. Zato si dam vlivat, pa nimam problemov s tem, da je noht potem uničen. Res pa je, da si to dam samo poleti za na počitnice, ker tudi drugače s temi nohti v vsakdanu, kuhanju, računalniku in klavirju ne morem normalno funkcionirat. Basti, katere pa kupiš v DM? katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

30. jun 2008 9:25

Pozdravljene, po nekaj več kot enem letu življenja z geliranimi in akrilnimi podaljšanimi nohti sedaj po šestih mesecih brez njih svečano javljam, da nikoli, NIKOLI več ne bom imela teh sicer na videz estetskih nohtov. Zakaj? Zaradi zdravstvenih razlogov (na nohtih so vidne vse spremembe, vsaj ginekološke) sem si morala na poziv zdravnika zadevo odstraniti. po tem so bili nohti na pogled za jokat. čeprav sem imela agility premaz, so se nohti dobesedno trgali...pje res, d aje odvisno, koliko nohta zbrusi ob nanašanju umetnih mas... ampak z večino žensk, ki so zadevo že imele, lahko rečem, da se niso ponovno odločile zanje, ko so si enkrat odstranile. Da noht izraste v celoti pa potrebuje skoraj eno leto! Rešitev, ki sem jo našla- lak LCN. mislim, da ga prodajajo v vseh manikirnih servisih (vsaj v našem Europarku je, pa pri kozmetičarkah, ki delaju manikuro tudi). To je prozoren "lak" ki na nohte naredi trd premaz, zaradi česar se le-ta ne trga ali lomi. res je potrebno malo počakati, da potem noht zraste do željene dolžine. Vendar, verjemite- imela sem nohte kot opisujete predhodnice. sedaj so moji lastni nohti že precej podobni tistim umetnim, le po kakšno poslikavo še grem k "umetnikom"... tabina

Vanilija  

član od: 18.8.2005

sporočila: 208

30. jun 2008 10:49

Hope, tudi meni se nohti plastijo. Pred kakšnim letom sem jih poskusila spraviti k sebi z utrjevalcem Micro cell 2000 in moram reči, da je bilo nekaj mesecev malo bolje, nato pa spet ista zgodba. Ko sem drugič ponovila kuro s tem lakom, pa ni bilo nikakšnega uspeha. Potem sem poskusila s tekočino Mavala scientifique, ki je punce na enem drugem forumu niso mogle prehvaliti, meni pa ne pomaga popolnoma nič. Tako da so moje izkušnje s temi preparati bolj klavrne. Enkrat moram poskusiti še eno kuro: nič kuhanja, pomivanja in pospravljanja. Itak si večino nohtov uničim pri teh opravilih. Vanilija

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

30. jun 2008 11:14

In vam je jasno, ZAKAJ imate nohte, ki se plastijo, so krhki, se lomijo,.... Po moje bi bilo najprej treba vedeti to. In najbrž ne gre za nekaj dednega, kar pač je, kot krvna skupina A, recimo...

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

30. jun 2008 11:37

Meni pa je enoletno geliranje nohtov tako otrdilo noht da ne moreš verjet!! Je tudi ZELO ZELO odvisno od človeka ki ti nohte ureja in od materialov ki jih uporablja! Jaz sem zelo zadovoljna saj mi sedaj moji prej krhki, lomljivi in "v plasteh" nohti, lepo lepo rastejo in so trdi pa tudi dolgi. Jaz imam zares super izkusnjo. P.S.: naj povem da sem pred tem bila še pri dveh drugih ki so mi nohte gelirali in so bili za tem nohti katastrofalni, za se zjokat. Sej pravim, vse je odvisno kdo ti jih dela in kaj ti da na noht. ycrna

mišika  

član od: 12.10.2005

sporočila: 374

30. jun 2008 11:42

Namakanje rok v olivno olje in nato premazat nohte z lakom za urjevanje z vitamini. mišika

koki21  

član od: 6.11.2007

sporočila: 6

30. jun 2008 12:22

Umetni nohti in razna geliranja uničijo prave nohte. Raje pojej eno dozo B kompleka, neguj z oljem in Ca lakom, pravilno oblikuj s pilico. Ko si prosta, pa pusti nohtom dihat in nič lakirat. koki21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti